Galaxy J7 Şarjdan Çıkınca %5 Düşme Sorunu

• Konuyu başlatan yhenn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 32.615
Doğru fakat %100 değere ulaştığında yazılım kesiyor otomatik olarak şarjı, beklense de o kısım şarj olmayacak. Bu durumda çıkartıktan sonra batarya kalibrasyonu yapılması gerekir ve o şekilde tekrar
*#0228# kombinasyonunu girin. Açılan pencerede "Quick Start" butonuna basın. Ekran kilitlenecek. Tekrar açın ve bir daha yapın aynı işlemi. Tekrar ekranı açtığınızda bu pencereyi kapatın ve telefonu %100 olana kadar şarj edin.
KARDEŞ benim telefonda ROOT yok yaptığım zaman sıkıntı olurmu benimde şarjım şarj cihazından çıkınca %5 veya %3 iniyor benimde telefon samsung galaxy j7 2015 akşam sarja takıyorum 12gibi sabah 8de alıyorum 100 gösteriyor çıkarınca %97 falan oluyor

Bendede j7 var büyük bir ihtimalle telefonunu değiştirmişsindir beki j7 varken bu işlemleri yaptıktan sonra ne değişti
Kısa zamanda eski haline dönmüştü, bataryayı değiştirdim 1-2 ay öyle idare ettim. Baktım yine aynı sıkıntılar var telefonu değiştirdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı