Galaxy M34 5G One UI 6 gala gelmedi

WarDaddyy

Kilopat
Katılım
20 Aralık 2015
Mesajlar
237
Merhaba arkadaşlar. Daha düşük seviye ve daha eski model cihazlar Android 14 ve One UI 6 almasına rağmen vergi indiriminden dolayı popülerleşen ve güncel bir telefon olan Galaxy M34 5G hala Android 14 almadı. Sizce bu güncelleme bize ne zaman gelir?

Not: Hindistan'da Android 14 sürümü 2 hafta önce yayınlandı.
 
Benim M34 telefonuma da hala gelmedi.

Gelse de bir süre güncellemeyi pek istemiyorum. Sorunlu çıkabilir.
 
@WarDaddyy Şu zaman gelir diyemeyiz. Ama bazı modellerde sıkıntı yaşanıyor. Geç kalmasının sebebi sıkıntıları çözüp öyle yayımlamak. Güncellemeyi telefonlara üst veya alt ya da yeni veya eski gibi bir sıralamada göndermiyorlar. Hangi modellerde sorunsuz ve stabil çalışıyorsa onlara önce, sıkıntı çıkan modellere daha sonra gönderiyorlar. Global bir A34 fakası yaşanıyor şu anda A34'e güncelleme verildikten sonra çok fazla konuda şikayet dile getirildi ve sıkıntının tek bir noktada değil telefonun farklı farklı alanında yaşandığı söyleniyor. Ondan sonra bazı modelleri yayınlama tarihlerini ertelediklerini ve tekrar gözden geçirip testte tabii tutulacağı söylendi. M34 ve güncelleme göndermedikleri diğer modellerde de ikinci bir A34 durumu yaşanmasın diye sorunları gidermeye çalışıyorlar büyük ihtimal.

Benim M34 telefonuma da hala gelmedi.

Gelse de bir süre güncellemeyi pek istemiyorum. Sorunlu çıkabilir.
Aynen öyle. Sorunlu olduğu için gecikiyor zaten. Güncelleme yayınlandıktan sonra beklemekte fayda var. Duruma göre sorunsuz olduğu teyit edildiğinde güncellemek en sağlıklısı.
 
Anladım hocam. Haklısınız en iyisi stabil bir versiyonu beklemek. A34 konusunda birçok şikayet okumuştum ben de. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
 
Gerçekten sonunda geldi. Yükseltme yaptıktan sonra format attım ve gerçekten daha akıcı ve güzel olmuş gibi. Birkaç ufak animasyon hatası dışında bir sorunla karşılaşmadım ve pil performansı da artmış gibi görünüyor.
 
@WarDaddyy Bu hafta genel bir güncelleme yayınlamışlar. Android 14'ü daha önce almış telefonlara performans iyileştirme güncellemesi göndermişler. 14'ü almayan cihazlarada yeni Android paketini vermişler. Benim telefon ilk 14 güncellemesinden bu yana sorunsuz çalışıyordu. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra menü akışında falan donmalar olmaya başladı. Sanki ara ara ekran 60 Hz ve altına düşüyor gibi. Bir yeri düzeltirlerken başka yerini bozuyorlar.
 
Bana da bugün geldi ve az önce kurulumunu yaptım, hafif glitchlere rastlasam da arayüz güzel ve akıcı olmuş. Yalnız pil kullanımı artmış gibi, şarjı çok daha hızlı bitiyor ve tahmini 21 saat 20 dakika olan süre 2 saatlik kullanımdan sonra 21 saat 5 dakikaya düştü. Umarım çok azalmamıştır pil ömrü :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı