Galaxy M34 normal hızda kaç saatte şarj olmalı?

Daiquiri

Hectopat
Hızlı şarj özelliğini ayarlardan kapattım. Normal hızda yüzde 20'deyken şarja taktım. 2 saat 40 dakika yazıyor. Telefon daha yeni. Bu süre normal midir? Telefonun pili 6000 mAh.

2 saat 40 dakika yazıyor.
Bende M34 kullanıyorum. Yüzde 20 dolu olmasına rağmen 3 saate yakın süre vermesi tuhaf görünüyor. Hızlı şarj bildiğim kadarıyla 25W ve 15W sayılır, yani 10W mı kullanıyorsunuz.

Adaptörünüz kaç W?

Bende M34 kullanıyorum. Yüzde 20 dolu olmasına rağmen 3 saate yakın süre vermesi tuhaf görünüyor. Hızlı şarj bildiğim kadarıyla 25W ve 15W sayılır, yani 10W mı kullanıyorsunuz.

Adaptörünüz kaç W?

25W destekli hızlı şarj adaptörü aldım. Ancak telefon ayarlarından hızlı şarj olmayı kapattım o şekilde şarja taktım.

Neden 25W'a o kadar para verdin o zaman?

Orijinal Samsung adaptör fiyatları zaten 500 liralarda geziyor. Üstüne biraz daha daha koydum daha güçlüsünü aldım. Hızlı şarj özelliğini tabii ki kulanacağım. Hızlı şarj kapalıyken bu telefonun 3 saate yakın sürede dolması normal mi onu öğrenmeye çalışıyorum.

Orijinal Samsung adaptör fiyatları zaten 500 liralarda geziyor. Üstüne biraz daha daha koydum daha güçlüsünü aldım. Hızlı şarj özelliğini tabii ki kulanacağım. Hızlı şarj kapalıyken bu telefonun 3 saate yakın sürede dolması normal mi onu öğrenmeye çalışıyorum.
6000 mAh batarya var telefonda. Hızlı şarj olmadan 3 saat yakın süre göstermesi normal sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı