Galaxy M34 YouTube videolarını 720p'de açıyor

208247

Kilopat
Youtube ayarlarından videoların en yüksek kalitede oynatması için Higher picture quality'yi seçiyorum ama videolar 1080p yerine 720p açılıyor. 1080p izleyebilmek için oynatılan videonun ayarlarına girip manuel olarak sürekli 1080p'yi seçmem gerekiyor. Nasıl otomatik olarak hep 1080p açmasını sağlarım?

Yani Higher picture quality'yi 720p olarak varsayıyor.

Acilan ek sayfadan sağ uste ayar simgesine bas. Acilan ek sayfadan video kalitesi ayarlari var oradan daha yuksek goruntu kalitesi yap islem tamam.

Zaten seçili o ayar, bir video kalite ayarına gelince yüksek çözünürlükte oynattığını söylüyor ama bu yüksek çöznülürğü 720p olarak varsayıyor, 1080p değil. 1080P'yi elle seçmek gerekiyor :D

İnternete göre ayarlıyordu onu sanki. Revanced öneririm, kaliteden 1080p seçince tüm videolar bir daha ayar gerektirmeden 1080p olarak açılıyor.

Üzerinden biraz zaman geçmiş ama yazayım dedim. Sorun telefonunuzdan kaynaklanmıyor. YouTube bilerek 720p'yi seçiyor. Bu şekilde tasarruf yapıyor herhalde. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve yakın zamanda yaşayan birisine daha rastladım. Çözümüyse, resmi uygulamada yok galiba. Üstteki arkadaşın tavsiyesi üzerine Revanced deneyebilirim belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı