Galaxy M51 vs A71 vs Oppo Reno 4 vs Poco X3 NFC

384311

Hectopat
Makaleler
6
Aşağıdaki telefonlar bütçeme uyuyor. Hangisini tercih etmeliyim sizce?
1-Samsung Galaxy M51
2-Samsung Galaxy A71
3-Oppo Reno 4
4-Poco X3 NFC

Aşağıdaki telefonlar bütçeme uyuyor. Hangisini tercih etmeliyim sizce?
1-Samsung Galaxy m51.
2-Samsung Galaxy a71.
3-Oppo reno 4
4-POCO X3 NFC.

Reno 4 kamerada POCO X3 ekran yenileme hızında A71 şık tasarımı ve uzun güncelleme desteği ile M51 de bataryası ile öne çıkıyor. Yani sizin önemsediğiniz şeyler neler ne ağırlıklı kullanacaksınız hocam? Her cihazın üstün olduğu yönler ve eksileri var.

Reno 4 kamerada POCO X3 ekran yenileme hızında A71 şık tasarımı ve uzun güncelleme desteği ile M51 de bataryası ile öne çıkıyor. Yani sizin önemsediğiniz şeyler neler ne ağırlıklı kullanacaksınız hocam? Her cihazın üstün olduğu yönler ve eksileri var.
Benim için performans önemli ama tipi de kötü olmasın istiyorum. Batarya 1 günü çıkarsın yeter.

A71 alınmaz, fiyatı özelliklerine göre fazla.
Reno 4 de fiyatını hak etmiyor.
POCO X3 de alınabilir ancak M51 ekran yenileme hızı dışında her konuda önde.

Kısaca, M51 alın geçin.

Benim için performans önemli ama tipi de kötü olmasın istiyorum. Batarya 1 günü çıkarsın yeter.

Hocam o zaman A71 ile Realme 7 Pro'yu öneririm performans olarak POCO X3 önermem çünkü yazılımsal sıkıntıları çok fazla.
Ama şimdiden söyleyeyim Realme 7 Pro'nun kamerası kötü cidden.
A71 alınmaz, fiyatı özelliklerine göre fazla.
Reno 4 de fiyatını hak etmiyor.
POCO X3 de alınabilir ancak M51 ekran yenileme hızı dışında her konuda önde.

Kısaca, M51 alın geçin.

Hocam M51 210 gr yani 1-2 saat oynadıktan sonra insanın bileğini ağrıtıyor batarya o kadar önemli değil demiş A71 ile performans anlamında abartılı derecede fark yok zaten.

Hocam M51 210 gr yani 1-2 saat oynadıktan sonra insanın bileğini ağrıtıyor batarya o kadar önemli değil demiş A71 ile performans anlamında abartılı derecede fark yok zaten.

Bataryası büyük baş hayvan gibi olduğu için öyle. Ayrıca A71 arasında fark var, batarya, ekran özellikleri, işlemcisi bir tık daha iyi.
Yani, bence M51 alınmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı