Galaxy M52 44 derece normal mi?

Hocam eski cihazım J serisinden J7 Pro`ydu o cihazda dahi ekranda ısınmayı nadir hissediyordum. Bu yeni aldığım M52`de ısınıyor diyebilecek miktarda, hissedilir derecede ısınma olunca çok takıldım ve cihazın tadını dahi çıkaramadım. Günlük sosyal medya kullanımımda 42-43 derece olan sıcaklık, kaç dereceye çıkarsa endişelenmeliyim? Bu arada içime su serptiniz...
M52 modelinin içindeki işlemci J7 Pro modelinin işlemcisinden kat kat daha güçlü. Bu kadar arada güç farkı olan bir işlemciyi giriş seviyesi bir işlemcinin sıcaklığı ile bir tutamazsın. Doğal olarak ısınma ve güç tüketim farkı olacak. 80-90 derecelere kadar yolu var. G2 kullanırken 82 84 derece görüyordum oyunlarda.
Note 10s 49 dereceye çıkıyor, senin işlemcin benim modelden neredeyse 2 kat daha güçlü olmasına rağmen yine de daha az ısınıyor.

M52 modelinin içindeki işlemci J7 Pro modelinin işlemcisinden kat kat daha güçlü. Bu kadar arada güç farkı olan bir işlemciyi giriş seviyesi bir işlemcinin sıcaklığı ile bir tutamazsın. Doğal olarak ısınma ve güç tüketim farkı olacak. 80-90 derecelere kadar yolu var. G2 kullanırken 82 84 derece görüyordum oyunlarda.
Note 10s 49 dereceye çıkıyor, senin işlemcin benim modelden neredeyse 2 kat daha güçlü olmasına rağmen yine de daha az ısınıyor.
Değerli ve rahatlatıcı cevabınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Artık cihazı değişim mi yapsam diye düşünmeye başlamıştım ancak değişimi yapılsa dahi güç aynı olduğundan yine aynı sıcaklıklar çıkacak. Cihazı sosyal medya, günlük işler yani oyun dışında almama rağmen cihaz 50 dereceye kadar zor da olsa yaslanırsa yine de içim rahat edecek.

Rica ederim. Oyunlarda ne kadar hiç denedin mi?
Hayır hocam, oyun yüklemedim cihaza. Yüklemeyi düşünmüyorum ama sıcaklık değerleri açısından yükleyin derseniz herhangi bir oyunda deneme yapabilirim. Mobil oyunlara çok yakın değilim hangi oyun doğru sonucu görmek için cihazı ısıtıp zorlar bilemiyorum ama...

Hayır hocam, oyun yüklemedim cihaza. Yüklemeyi düşünmüyorum ama sıcaklık değerleri açısından yükleyin derseniz herhangi bir oyunda deneme yapabilirim. Mobil oyunlara çok yakın değilim hangi oyun doğru sonucu görmek için cihazı ısıtıp zorlar bilemiyorum ama...

veya

Ancak takdir edersiniz ki ARK PC'de bile sorunlu. Onu söylemiş olayım.

Bana pek iyi bir değer gibi gelmedi. Sosyal medya gibi şeylerde takılırken 35-40 olması lazım, oyun oynarken 40-45 civarı olması gerek.
Mobil veriyle bu değerlere de normal kullanımda çıkar. Herhangi bir sorun değil.

WIFI ile sıcaklıklar nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı