Galaxy M52 5G ekrani 2'ye bölme yok mu?

Okay many

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an elimde Samsung Galaxy M52 5G var Xiaomi'lerdeki gibi ekranı 2ye bölme özelliğini kullanamiyorum. Bu özellik Samsung'larda yok mu? Eskiden Xiaomi kullanırken ekranı 2'ye bölelim yani 2 uygulama ile çalışırdım. Bu Samsung'larda varsa söyleyin şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sekmeleri kapatma tuşuna basılı tuttuğunda açılmıyorsa yoktur büyük ihtimalle, Huawei için böyle açılıyor en azından diğer telefonlarda farklıysa eğer yanlış bilgi vermeyeyim. Bir dene.

Açık uygulamalar listesine geldiğinizde açık olan uygulamanın simgesine tıkladığınızda olması lazım.
Screenshot_20220901-022649_One UI Home.jpg

Galaxy A8 (2018), Android 9 ve One UI 1.0 kullanıyorum ama sonraki sürümlerde değiştiğini zannetmiyorum.

Açık uygulamalar listesine geldiğinizde açık olan uygulamanın simgesine tıkladığınızda olması lazım.
Eki Görüntüle 1502963
Galaxy A8 (2018), Android 9 ve One UI 1.0 kullanıyorum ama sonraki sürümlerde değiştiğini zannetmiyorum.

Dogru hoca eyvallah ama Instagram da çalışmıyor, calismamasinin sebebi uygulama 2.ekran desteklemiyor yani uygulamadan uygulamaya değişiyor.

Dogru hocam, eyvallah ama Instagram'da çalışmıyor, calismamasinin sebebi uygulama 2. ekran desteklemiyor yani uygulamadan uygulamaya değişiyor.
Uygulama desteklemiyor olabilir. Zorla kullanmak istiyorsanız Geliştirici Seçenekleri'ni aktifleştirip, "Etkinlikleri yeniden boyutlandırabilmeye zorla" seçeneğini işaretleyip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. İşe yarayacağından emin değilim.

Geliştirici Seçenekleri'ni aktifleştirmek için "Telefon Hakkında >> Yazılım bilgileri >> Yapım numarası" seçeneğine art arda 5 defa dokunabilirsiniz.

Geliştirici Seçenekleri'nde ne yaptığınızı bilmiyorsanız diğer ayarları fazla kurcalamamanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı