Galaxy Nexus mu S2 mi tavsiye edersiniz?

cracker

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba, bu aralar kafayı Galaxy Nexus'a takmış durumdayım ama geçenlerde bir telefoncuya gittim, bana o telefon problemli gibi bir laf etti, almaktan caydırdı bir nevi. İnternetten birçok araştırma yaptım, Nexus'un ekran kalitesi biraz daha iyi gibi bir de Google ortaklığıyla yapıldığı için tüm güncellemeleri en hızlı bir şekilde alabilecek. Nexus kamera açısından S2'ye göre biraz daha zayıf gözüküyor ama işlemci olarak da aynı özelliklere sahipler. Nexus'da mirosd kartla hafızayı genişletme şansı da yok ama buna karşılık ekranı biraz daha büyük. Pillerinde de o kadar büyük bir farklılık göremedim ama Nexus'un fiyatları hızla düşmekte, bir yandan güzel bir şey ama bir yandan da beni düşündürdü bu kadar hızlı düşüşün sebebi nedir diye. Bunun dışında benim burda belirtmediğim sizin gözünüze çarpan farklılıklar var mı?

Google Nexus'tan caydırdıkları için fiyatları düşmüştür. Samsung'un Galaxy modellerini çok sevsem de sana şöyle bir özet geçeyim, Samsung Galaxy S3 şu an S2'den ve Nexus'tan daha güçlü olduğu için iki telefon da gözden düştü. Ancak hem S2, hem de Nexus aslında çok iyi ve güçlü cep telefonları ve fiyatları da düştü. Peki Samsung Galaxy S2 mi, yoksa NExus mu? Bence Nexus zira Galaxy S2'den daha uzun ömürlü bir şekilde core Android yazılım güncellemelerini hızlı bir şekilde alabilecek. Üstelik Samsung'un TouchWiz arayüzü yok, en temiz, en güzel temel Android 4.0 ICS tarzıyla geliyor.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı