Galaxy S2 Plus Tavsiye ettiğiniz uygulamalar

hanifi_corak

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Full Stack Developer
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Kullanmakta olduğum cihaz Samsung Galaxy S2 Plus. Şimdilik işimi rahatlıkla görüyor. Bugün ilk defa Rom yükledim. Android sürümüm normalda 4.1.2 idi. Bugün 4.2.2 yaptım. Fakat şuan sadece bir kaç devamlı oynadığım online oyun yükledim diğer şarj uygulamalarına felan güvenesim yok. Sizlerin kesin yüklemelisiniz dediğiniz hangi uygulamalar var?

Teşekkürler!

Kolay gelsin, EFS yedeğinizi almayı unutmayın, Rom değiştirirken vs. IMEI Allah korusun uçar bir de :) Önlemi baştan almak lazım. Tweak tarzı uygulamalara bana kalırsa çok fazla bulaşmamakta fayda var. Zira elinizdeki cihaz zaten hayli ısınan ve eski bir cihaz. En ufak sıkıntıda cihazı çöpe atma ihtimali var. Bundan ziyade daha hafif, gündelik yaşamda işe yarayacak programlar kullanmak faydalı olabilir. Titanium Backup vs. gibi. Bunun ötesinde misal greenify bile uzun vadede şarj ömrüne faydadan çok zarar veriyor benim gözlemlerime göre. Bunun dışında eğer kişiselleştirme konusunda birkaç adım atmak isterseniz, xposed framework konusunu bir araştırın derim. Androidin görüntüsünü baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Yine aynı şekilde xposed içine yüklenen modüllerle telefonunuza birçok farklı özellik eklemeniz mümkün. Misal fake wifi bağlantısı yaparak, sadece wifi ile çalışan fakat 3g bağlantısı ile çalışmayan bir takım multiplayer oyunları (en güzel örneği modern combat 5) 3g bağlantınızı wifi gibi göstererek rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Öncelikle mesajınız için çok teşekkürler. Efs yedeğimi aldım ama gerek kalmadı. Greenify kullanıyorum zaten. Gayet faydalı bir uygulama.

Öncelikle mesajınız için çok teşekkürler. Efs yedeğimi aldım ama gerek kalmadı. Greenify kullanıyorum zaten. Gayet faydalı bir uygulama.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı