Samsung Galaxy Note 10.1 marka model çok eski bir tablet. 2 ay önce hediye olarak aldım ve 2-3 eski oyun indirip kullanıyordum güzelce. Fakat biraz hızlansın diye bugün fabrika ayarlarına sıfırladım tableti. Sıfırladıktan sonra biraz hızlandı ama Play Store'den hiçbir şey indiremiyorum. İndire basınca "bağlantı hatası" veriyor. Google'dan bir şekilde APK indirebiliyorum ama indikten sonra "paket çözümlemede sorun var" hatası alıyorum ve APK kuramıyorum. Yani hiçbir şey indiremiyorum.
Tek istediğimse tablete Chrome veya başka bir tarayıcı indirip sorunsuzca web sitelerine girebilmek. (YouTube, haber sayfaları vs.)
Bunu yapabilmek için nasıl bir yol izleyebilirim?
ÇÖZÜLDÜ:
Sorunu kendim uğraşıp çözdüm arkadaşlar. USB ile tableti bilgisayara bağladım. Play Store services APK ve Chrome APK dosyalarını bilgisayara indirip tablete attım. Tabletin Dosya yöneticisinden APK'ları kurup çalıştırdım. Şu anda sorunum tamamen çözüldü. ☺
Tek istediğimse tablete Chrome veya başka bir tarayıcı indirip sorunsuzca web sitelerine girebilmek. (YouTube, haber sayfaları vs.)
Bunu yapabilmek için nasıl bir yol izleyebilirim?
ÇÖZÜLDÜ:
Sorunu kendim uğraşıp çözdüm arkadaşlar. USB ile tableti bilgisayara bağladım. Play Store services APK ve Chrome APK dosyalarını bilgisayara indirip tablete attım. Tabletin Dosya yöneticisinden APK'ları kurup çalıştırdım. Şu anda sorunum tamamen çözüldü. ☺
Son düzenleme: