Galaxy Note 10 ile tarayıcıdan video izlerken gri bir filtrenin olması

Starrk

Megapat
Daha fazla  
Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. Telefondaki video uygulaması, MX Player ve Youtube gibi video izlenen programlardan video izlediğimde herhangi bir sıkıntı yok fakat internet tarayıcısından video izlediğim zaman videolarda sanki gri bir filtre varmış gibi renkler çok soluklaşıyor siyah renkler griye dönüyor. İnternetten biraz araştırma yaptığımda geliştirici seçeneklerinden "Donanım katmanlarını devre dışı bırak" seçeneği işaretlendiğinde düzeldiğini gördüm fakat bu seçenek de açık olduğunda işlem gücünün fazla kullanılmasına yol açıyor. Telefonu aldığım zaman telefonda direk Android 11 ve One UI 3 güncelleştirmeleri gelmişti ve yapmıştım. Eski sürümde böyle bir hatanın olup olmadığını bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan ve daha stabil bir yöntem ile çözebilen var mı?

Benim telefonda videolar için sinema kodu, doğal mod gibi seçenekler var. Böyle bir durumda gibi, sanki sinema moduna geçmiş gibi sizinki, anladığım kadarıyla. Telefonunuzda böyle bir ayar var mı, bunu inceleyebilir misiniz? Benim telefonda MIUI 12 var bu arada, aynı telefon değil yani, ama özellik benzer olabilir.

Bayağı ayarları kurcaladım ekran ayarı olarak sadece 2 seçenek var.
Ayarlar, gelişmiş ayarlar, video geliştirici (farklı isim de olabilir) bakar mısın? Bu sorun hangi tarayıcıda mevcut.

Google Chrome ve Samsung Internet'te denedim ikisi de aynı. Video geliştirici kısmında da aşağıdaki seçenekler var.

Dosya Ekleri

• 269c145c-db97-4470-bfbe-c76590433526.jpg
    269c145c-db97-4470-bfbe-c76590433526.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
  • f92ac279-8ebb-47d6-bd9e-e33b3b85403d.jpg
    f92ac279-8ebb-47d6-bd9e-e33b3b85403d.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı