Galaxy Note 2 ekran ışığı açılıp kapanma sorunu

A.AKSOY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 2 telefonum var ve telefonum 4.1.2 Android sürümü yüklü.
Bir süre önce telefonun bir yerinden neresinden olduğunu bilmiyorum. Bir sen sensörünü açtım ve telefonun led ışığı sürekli yanıp sönerken el ile sensörün önünde hareket ettirdiğimde ekran aydınlanıyor.
Bu ilk zamanlar güzel gibi görünürken çok fazla şarj yediğini fark ettiğimde kapatmak istedim fakat bir türlü bulamadım.
Acaba bu sensör nasıl kapatılır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Note 2'de Temassız Uyandırma adında değil bu özellik.

@A.AKSOY Note 2 de o özellik şarj yemiyor. Ama sen 4.1.2 kullandığın için sana yiyor gibi gelmesi gayet normal. En son çıkan 4.4.2 resmi ROM'unu cihaza flashla ve cihazı fabrika ayarlarına çevir. Şarj süresinde gözle görülür bir uzama göreceksin.

Bu arada o sensör değil bir özellik. "Hızlı Bakış"tır o özelliğin adı.. Elini yakınlık sensörünün üstünde tuttuğunda sana hızlıca Saat, Şarj, Cevapsız Çağrı ve Gelen SMS sayısını gösteriyor. Bu işlevi yaparken ekranı açmaktan çok daha az şarj harcıyor. Bu sebeple alışkanlık edinirsen cihaz çok daha uzun süre dayanacaktır.

Kapatmak için:
"Ayarlar > Hareket > Hızlı Bakış" yolunu izlemen yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı