Galaxy Note 3 GTA San Andreas Android durduruldu hatası

• Konuyu başlatan F0X
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 5.290

F0X

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, telefonum Samsung Galaxy Note3.
GTA sa açmaya çalışırken unfortunately GTA sa has stopped (maalesef oyun durduruldu) hatasını alıyorum. Birkaç videodan sadece 2 tane yöntem bulabildim, ikisinkde denim ve olmadı.
1- Işlemcim (ya da telefon grafik kartı, artık her ne ise) adreni ise farklı, mali ise farklı kurulum yapmak gerekiyor.
2- Oyunun dosyalarına girip 6 tane dosyanın uzantısını değiştirmek gerekiyor, yani mali ise. Etc adreni ise yine farklı
Kısacası çözümü henüz bulamadım, eğer bu konuda bilgili birisi varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, telefonum Samsung Galaxy Note3.
GTA sa açmaya çalışırken unfortunately GTA sa has stopped (maalesef oyun durduruldu) hatasını alıyorum. Birkaç videodan sadece 2 tane yöntem bulabildim, ikisinkde denim ve olmadı.
1- Işlemcim (ya da telefon grafik kartı, artık her ne ise) adreni ise farklı, mali ise farklı kurulum yapmak gerekiyor.
2- Oyunun dosyalarına girip 6 tane dosyanın uzantısını değiştirmek gerekiyor, yani mali ise. Etc adreni ise yine farklı
Kısacası çözümü henüz bulamadım, eğer bu konuda bilgili birisi varsa yardım edebilir mi?
Eğer mod vs yüklüyorsan mod hatalı olabilir. Ya da senin telefonun mod için yeterli değildir.

Eğer mod vs yüklüyorsan mod hatalı olabilir. Ya da senin telefonun mod için yeterli değildir.
Mod kullanmıyorum, oyunu daha hiç açamadım ki.
Korsan oyun oynamayın satın alın. Hem yapımcıda hakkını almış olur.
Bence Hak falan yemiyorum yani sonuçta oyunu 2 kere satın aldım ama hala mobile de para ödemem gerekiyor. (Ps2 ve PC)
Ayrıca satın alınca oyunu çökmeyeceğini bilsem alırım, oyun güzel sonuçta.

Mod kullanmıyorum, oyunu daha hiç açamadım ki.
Kanka obb dosyalarını falan doğru yüklediğine emin misin? O adreno mali etc dosyalarından adreno ve mali olanları dene. Çünkü telefonunun GPU'su adreno ya da mali olması lazım. Hiçbiri işe yaramazsa lite sürümünü ya da no obb sürümünü dene.

Kanka obb dosyalarını falan doğru yüklediğine emin misin? O adreno mali etc dosyalarından adreno ve mali olanları dene. Çünkü telefonunun GPU'su adreno ya da mali olması lazım. Hiçbiri işe yaramazsa lite sürümünü ya da no obb sürümünü dene.
Evet, Telefonumunki Mali, hepsini doğru indirdim, ve indirdiğim zaten lite, en azından indirdiğim yerde yazan buydu..
Yinede bidaha deneyeceğim ama olacağını sanmıyorum.

Evet, Telefonumunki Mali, hepsini doğru indirdim, ve indirdiğim zaten lite, en azından indirdiğim yerde yazan buydu..
Yinede bidaha deneyeceğim ama olacağını sanmıyorum.
Durum ne kanka? Eğer işe yaramadıysa şu no obb tarzı videolara bakmanı öneririm. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı