Galaxy note 3 vs lg 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fthdmr

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar.

Kafamda acayip bir karışıklık var. İyi bir telefon almak istiyorum. Ama aşırı kararsızım. Çok inceleyip araştırdım. Ama işin içinden çıkamadım. Note 3 ve lg g2 konusunda kararsızım. Kullanan tecrübesi olan yada olmayıp bilgi sahibi olan herkesden yardım istiyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.:)

Note 3'ün N9000 ve N9005 diye iki farklı serisi var sanırım. Hangisi tam olarak emin değilim ama, sanıyorum N9005'te Qualcomm Snapdragon 800 2.3 gHz işlemci kullanılıyor. Tam olarakda bilgim yok ancak birinde exynos işlemci mi ne var. Exynos'un çok güçlü olmadıgını söylüyorlar. Dolayısıyla ben Note III alacaksan bile 9005 serisini almanı önerirdim.

Ama Note III 5.7" ekranı ve fiyatı ile bana biraz aşırı geliyor. Note III'ün Türkiye'deki versiyonunun o fiyatı hakkettiğini düşünmüyorum. Yani bana kalırsa Lg G2 gayet işinizi görecektir. Açıkcası ben samsung'u da pek seven bir kullancı değilim. Dolayısıyla G2 ile de normal bir kullanıcıysanız Note III'de yapacağınız işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

Onun dışında, Android'in dışına çıkmak isterseniz Iphone 5S'e veya büyük ekran sevecek olursanız Lumia 1520'ye bakmalısınız. Windows 8 bildiğim kadarıyla Android'den daha stabil çalışan bir telefon. Her ne kadar Android 4.4 ile stabilite sorunları düzeltileceği söylense bile, ben Windows 8'in daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. O yüzden hem Windows 8 gibi basit ve stabil bir işletim sistemi olması hemde, bir android cihazdaki kadar yüksek donanıma sahip olması ve 6" ekranı cazip gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı