Galaxy Note 3 Neo mu? LG G2 mi?

Note 3 Neo veya G2

• Oy verenlerin toplamı
    5

Asrın Korkmaz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba forumda yeniyim :) Okullar açılmadan önce anneannem bir telefon alacağını söyledi (3 senedir dedemin telefonunu LG KP320 yi kullanıyorum :D ) Evkurdan 24 taksit ile alacakmış tabi bende ona destek olacağım ikisinin fiyatıda eşit aylık 91,62 TL den 24 ayda yaklaşık 2200 TL yapıyor. Galaxy Note 3 Neonun ekranı 0,3 inç daha büyük ve bu benim için avantaj bide benim için önemli olan şarj ömrü hangisinin daha uzun bilmiyorum ama Benchmark testinde Galaxy Note 3 (Neo) değil daha iyi sonuçlar veriyor. Neonun pek eksik yanı olacağını sanmıyorum sadece 0,2 inç daha küçük ekranı sizin fikriniz nedir?

Valla Note3 neo alacağınıza Note3'ün kendisini alın.Hatırladığım kadarıyla 200-300 TL fark var aralarında.Değmez o fiyata Note 3 neo.Gidin G2 alın.Benim babam ondan kullanıyor.Hiç bir sorunla karşılaşmadı

Valla Note3 neo alacağınıza Note3'ün kendisini alın.Hatırladığım kadarıyla 200-300 TL fark var aralarında.Değmez o fiyata Note 3 neo.Gidin G2 alın.Benim babam ondan kullanıyor.Hiç bir sorunla karşılaşmadı
Kardeşim elimde olsa alacağımda şimdi mağazaların çoğunda taksit felan kalmadı tek çekim 2500 lira vermekte bizi aşar o yüzden Note 3 e bütçe yetmez Evkurda Taksit var Note 3 ün kendisi yok Neosu var aralarında çok ciddi fark yoksa Neoya sıcak bakıyorum. Annemdede LG l7 var elime aldığımda çok kasmıştı o yüzden LG lere çok yakından bakmıyorum. 2.elcilere gittiğimdede yedek parçası temin edilemediği içinde LG almıyolar yani şuan Neo gibi duruyor işimi görürde artar öğrenci adamız kardeşim 2500 çoh çoh :D Turkcell Vodafone bayilerine baktım faturaya yansıyo faturada babam üzerine. Anneannemle alcaz babamın haberi olmayacak ben anneannemle kalıyom üst kattada sıkıntı olmaz peder kaynananın yanına çıkmaya utanıyo bizim için önemli olan 24 taksitli aylık 100 lirayı geçmeyecek bir cihaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışında ucuz olmasının kanıtı da Youtube girin türkiyedeki 2500 tl lik telefonun adını yazarak drop test deyin öyle görün adamlar resmen telefonu bilerek parçalıyorlar bu videoları izleyince içim cız ediyor.

Son olarak soruyu soran kardeş sen G2 al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı