Galaxy Note 4 Sıvı Teması Sonrası Şarj Sorunu

200749

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2018
Mesajlar
4.630
Makaleler
11
Çözümler
32
Merhaba, telefonumu yaklaşık 6 gün önce akvaryum işleriyle uğraşırken telefonumu suya düşürdüm. Hemen pilini çıkarıp pirincin içine koydum yaklaşık 9 saat pirincin içinde bekledikten sonra açtığımda şarj hariç hiçbir sorunu yoktu. Telefonum şu anda tüm adaptör ve kabloları denememe rağmen şarj olmuyor, teknik servise götürmeden yapabilir miyim ve ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar galiba telefonda bug buldum :) Şarj oluyor simgesi gozukmemesine rağmen telefonum şarj oluyor.Ama benim bu sorunu çözmek isteğim hala degismedi telefonda en küçük kılcal hasar bile bulunmuyor satista para kaybina yol acabilir
 
Sıvı temasından dolayı rom'un sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar teknik serviste şarj roketini değiştirdiler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı