Galaxy Note 4'de Death Trigger 2 FPS Sorunu

Hectopat
Daha fazla  
Oyun otomatik olarak grafik ayarları Low seviyesinde açılıyor ve oyuna girdiğim anda oynayamayacağım kadar cihazım kasıyor.

Oyunu High seviyesine aldığımda hiç açılmıyor. Acaba oyun 2K çözünürlüğe hazır değil mi? Sorunum bundan mı kaynaklanıyor? G3'te sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorken, neden Note 4'te oynayamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun otomatik low seviyede açıyo ve oyuna girdiğim anda kasılma yüksek seviyede başlıyor. Merak ettim high seviyeye aldım oyun hiç açılmadı acaba sıkıntı oyunun 2k ekrana hazır olmaması mı ki g3 de böyle bir problem yok o zaman problem ne?????
Oyundan kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüyorum.Eskiden sorun yoktu son güncellemeyle oyun g2 telefonumda kasmaya başladı.

Dead Trigger 2 son güncellemeyle o duruma geldi. Telefondan kaynaklı değil, google playde sayfasına bakarsanız yorumlarda görürsünüz. Telefonun dilini İngilizce olarak değiştirince düzeliyor. Oyun yapımcısı öyle yazmış denedim düzeldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı