Custom ROM Galaxy Note 4'e (Snapdragon 805) hangi Custom ROM ve nasıl kurulur?

The_Bilge

Centipat
Daha fazla  
Elimdeki cihaz çok yavaşladı ve optimizasyon sorunları ortaya çıktı. Sizce hangi Custom ROM'u kurmalıyım? LineageOS ve Pixel OS (galiba adını tam bilmiyorum). Sürüm ile de söylerseniz sevinirim.

Kurulum adımları yazmakta TWRP yüklü ise işiniz kolay.

Kurulum adımları yazmakta TWRP yüklü ise işiniz kolay.

Nasıl yapacağım ve LineageOS Android kaç ve AOSP mi?

Benim de Note 4'üm vardı. Bunu kullandım hep. Önce Odin yazılımı ile TWRP kurup ardından cihazına takılı olan hafıza kartına link'teki ROM'u indir. TWRP menüsünden kur.
ROM'un bug'ları arasında parmak izi sensörünün çalışmaması var. Zaten Note 4'ün sensörü de bir garip.

LineageOS AOSP tabanlıdır gayet stabil hızlı bir romdur attığım linkteki sürüm Android 11.

Şey hocam Android 12-13 kurmak istiyorum acaba kasma donma olur mu? Bir de CPU'su Exynos 5433 müş pardon.

Benim de Note 4'üm vardı. Bunu kullandım hep. Önce Odin yazılımı ile TWRP kurup ardından cihazına takılı olan hafıza kartına Link'teki ROM'u indir. TWRP menüsünden kur.
ROM'un Bug'ları arasında parmak izi sensörünün çalışmaması var. Zaten Note 4'ün sensörü de bir garip.

Bu ROM'un adı nedir ve neden Note 7 ROM'u yazıyor?

LineageOS AOSP tabanlıdır gayet stabil hızlı bir romdur attığım linkteki sürüm Android 11.

Ve nasıl yapacağım.(Odin için galiba ADB sürücüleri gerekiyormuş onu nasıl yapacağım.)

ROM, orijinal Note 7 ROM'undan dönüştürülmüş. Cihaz Note 7 olarak gözüküyor diye hatırlıyorum emin değilim. Bu ROM ile ben telefonu aylarca kullandım. Ana cihazım olarak.
Şu abimiz yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şey hocam Android 12-13 kurmak istiyorum acaba kasma donma olur mu? Bir de CPU'su Exynos 5433 müş pardon.

Ve nasıl yapacağım.(Odin için galiba ADB sürücüleri gerekiyormuş onu nasıl yapacağım.)

Exynos ise attığım linkteki AOSP'ler senin cihaza olmaz için de farklı ROM'lar var Exynos modelinde fazla düzgün ROM yok diye biliyorum Onur beyin attığı videoyu izleyebilirsin.

Odin için ADB dediğiniz şey Samsung USB driver oda download mode da cihazı görmesi için.

Samsung USB driver

Telefonla görüşme yapma ihtiyacınız yoksa (ki ihtiyacınız olduğunu zannediyorum ama) bu romu kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı