Galaxy Note 8 bilgisayarda görünmüyor

kalamara

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Galaxy Note 8 telefonumu şarja taktığımda kablonun ve şarj cihazının doğru bağlandığından emin olun uyarısı veriyor. Yaklaşık 5 6 saatte şarj ediyor. Yeni kablo aldığımda da o hatayı veriyor. Komşunun Huawei telefon kablosuyla denedim. Onda vermiyor hata ama o da hızlı şarj değil kablo şarjı yapıyor. Bilgisayar telefonu da görmüyor. Sorun nedir anlamadım? Soket veya entegre mi arızalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Note 8 telefonumu şarja taktığımda kablonun ve şarj cihazının doğru bağlandığından emin olun uyarısı veriyor. Yaklaşık 5 6 saatte şarj ediyor. Yeni kablo aldığımda da o hatayı veriyor.

Bu kısma bakacak olursak kabloda sorun var.

Komşunun Huawei telefon kablosuyla denedim. Onda vermiyor hata ama o da hızlı şarj değil kablo şarjı yapıyor.

Bilgisayara bağlı olduğu için yapıyor olabilir.

Bilgisayar telefonu da görmüyor.

MTP kapalı olabilir.

Soket veya entegre mi arızalı?

Entegre arızalı gibi. Yaptırırken hem soket hem de entegreyi de yaptırın.

Bu kısma bakacak olursak kabloda sorun var.

Bilgisayara bağlı olduğu için yapıyor olabilir.

MTP kapalı olabilir.

Entegre arızalı gibi. Yaptırırken hem soket hem de entegreyi de yaptırın.

Adaptöre bağlıyken diyor zaten kablo şarjı ama Huawei Type-C bir yüzünü takıyorsun kablo şarjı yapıyor diğer yüzünü takıyorsun bir hızlı şarj yapıyor bir kablo şarjı. Kablo şarjı yine idare ediyor da şunu bunu kontrol edin yazısında zulüm zaten. MTP ayarı açık. Entegre veya sokette sorun var muhtemelen. Anakart kadar para isterler ona da. Teşekkürler

@kalamara
Bu dediklerinize bakilirsa entegre bozuk.

Odin telefonu görüyordu bugün denediğimde. Biraz basılı ve sabit tutman gerekiyordu. Bende hazır görüyorken stock ROM'unu flashlayayım dedim. Ama yarıda kesiliyor sürekli removed yazmasa bile. NAND arızasından şüphelendim Odin'den TWRP kurup elimdeki Custom ROM'lardan birini denedim TWRP üzerinden hemen kuruldu ve çalışıyor. Odin'e anlam veremedim. Battery doctor indirdim telefon 0.6 ila 0.7 arası amper çekiyor genelde yani bu da telefonu kapalı şarj etmezsem yüzdenin hemen hemen sabit kalacağı anlamına geliyor. Bu amper çekişini yazılımsal olarak arttırmanın yolu var mı voltage root uygulamalarından. Biraz yukarı çeksem gelir mi yoksa donanımsal arıza izin vermez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı