Pd10 quadcore dediğim cihaz da samsung yapımı. Aynı zamanda Hyundai t7s ve Türkiye'de de codegen ismi ile de aynı cihaz satılıyor. (nt mağazalarında görebilirsiniz)
Cihaz samsung yapımı olmasına rağmen farklı firma isimleri altında satılıyor. (Markette samsung electronics vs yazıyor)
Bu bahsettiğim kopya cihazın özellikleri yukardaki sizin yazdığınız cihazın 1 e 1 kopyası gibi. aynı işlemci ve ram (2gb) kullanılıyor. 720p ips ekran. bluetooth gps vs..
bataryası 2800mah (diğerlerinde 3300mah olması lazım) kamerası 5mp. 16gb dahili hafıza. sd kart girişi var. gps var. ekranı 7" . Android 4.0.4
Şimdi düşünüyorumda aynı cihazı 350 tl ye almak varken Tek farkı 1" büyük ekranı olan ve üzerinde samsung yazan cihaza 1000 tl vermek hiç mantıklı gelmiyor.
Bu arada 3 gündür kullanıyorum. Inanılmaz keyifli bir tablet. Takılma vs yok. En kötü yanı (aslında tek kötü yanı) bataryasının düşük olması. (Bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum)
Garanti konusuna gelirsek: Codegen TR garantili zaten. Tercih edilebilirsiniz belki. (sanırım 400tl idi) yurt dışı içinde garanti söz konusu gönderiyorsunuz yapılıp geri geliyor. (bir kez rom'u çökertip brick yaptığım halde yapıp göndermişlerdi
Olduda garanti dışı bir arıza söz konusu olursa tablet zaten 350 TL. buda 2 yılda size 3 kez kırma bozma şansınız var demek
yani garanti bence çok mühim bişey değil.
Neden yurt dışı tercih ettiğime gelirsek. yanında ki aparatları Tr'de 150-200 tl tutuyordu. (kılıf araç, tutucu, hdmi kablo,odb2 vs) Ben 50 TL verip hepsini 400'e almış oldum.Yani 550-600 yerine 400 tl ödedim.
Kısaca cihazda gps özelliği önemli değilse bu söylediklerimizden çok daha iyi ve çok daha iyi fiyatlara düşündüğünüz özellikleri karşılayan çok sayıda tablet var.
ben rk3188 işlemcili cihazlar bakmanızı öneririm.