Galaxy Note 9 alınır mı?

Bütçe
500-6000

AyazOZDEMİR

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum. Bunun içinde içinde s pen olan bir telefon seçmeye karar verdim. Galaxy not 9 güzel bir model gibi ayrıca bütçeme de uygun. Biraz eski bir model. Sizce yıl olmuş 2023 hala alınır mı bu telefon? Sanırım artık güncelleme almıyor. Ama s pen özelliği batarya ömrü falan hoşuma gitti. Siz nedersiniz? Yardımcı olur musunuz çok kararsızım.

Hocam ne kadar ödeyeceksiniz benim babamda var da gayet hoş bir telefon uzun vade idare eder gündelik kullanıma da gayet iyidir ama güncel bir telefon almanızı tavsiye ederim

Açıkçası Samsung'un etinden sütünden yararlanan her türlü alakasız modelini kullanan biri olarak S Penli olması pek iç açıcı gelmedi. 6000 TL bence onun yerine S10 almak daha mantıklı olur gibime geliyor. Ucuz yollu denk cihaz olsun derseniz S9+ da olabilir ama Android 10 ile kalan cihaz belli bir yerden sonra güncellemelerden dolayı daha beter hale gelebilir.
Şu an genel olarak Android 7.1 ve altı felaket sıkıntılı.

Halen geçerli bir telefon Note serisi olması dolayısıyla. Ancak güncelleme almıyor bu yüzden şüpheyle yaklaşmak gerekir. Note 9 yerine S10 ya da S10+ almayı deneyebilirsiniz. Mümkünse de Note 10+ almayı deneyebilirsiniz. Bu saydığım 4 telefon da mükemmel, çoğu iPhone telefonun önünde. Elbette burada bütçeniz önemli, bütçe belirtmediğiniz için ben saydım da saydım.

Merhaba. Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum. Bunun içinde içinde s pen olan bir telefon seçmeye karar verdim. Galaxy not 9 güzel bir model gibi ayrıca bütçeme de uygun. Biraz eski bir model. Sizce yıl olmuş 2023 hala alınır mı bu telefon? Sanırım artık güncelleme almıyor. Ama s pen özelliği batarya ömrü falan hoşuma gitti. Siz nedersiniz? Yardımcı olur musunuz çok kararsızım.
Bu bütçe de S10 serisine yönelmeniz daha iyi olur.

Artık alınmaz 4 senedir aktif kullanmaktayım, işlemcinin verimi çok düşük, ciddi seviyede yavaş, yer yer kasmalar oluyor, kamera kalitesi güncellemelerle rezalet seviyelere geldi ve batarya performansı olarak da verimsiz işlemciden dolayı iyi değil, he bir de çok ciddi seviyelerde ghost screen oluştu bende.

Yaklaşık 1 sene kullandım ve gerçekten çok güzel telefondu. İris tarayıcı yeni nesil telefonlara göre daha tutarlı çalışıyor ve şu anki orta segment Exynos 1280 ve SD 778g işlemciler ile kafa kaya denilebilir. Ama son güvenlik güncellemesini ağustos'da aldı, bir daha almayacak. Bu yüzden önermiyorum. Önümüzdeki sene çıkacak uygun fiyatlı A34, A54 beklemenizi öneririm.

@Speltura niçin yazdığım cevaba beğenmedim dediğinizi sorabilir miyim ?
Hocam Note 9'u gömmüşsünüz gibi geldi bana, sanırım o yüzden. Yani Note 9 gayet güzel bir telefon ve S9+ ile denk olmasına rağmen daha güzel hissettiren ve daha güzel olan bir telefon bence. Şahsen şu an S9+ kullanıyorum ama keşke bunun yerine bir Note 9 telefonum olsaydı diyorum. S10 konusunda haklısınız, daha iyi bir seçenek olabilir. Bir de S Pen kullandım hem Note 8 için hem Note 9 için ve gayet güzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı