Galaxy Note Edge Anakart Değişimi Sonrası Açılmıyor

agalarsöztnüre

Hectopat
Daha fazla  
Telefon bozuktu, anakart aldım yurt dışı. Taktım ekrana, şarj ekranı geliyor, 100 yazıyor, yanda Note Edge yazıyor ama açılmıyor. Batarya yeni. Şarj kablosu takılıyken sadece ekrana şarj kısmı geliyor, LED yanmıyor. Telefon şarjdan çıkarınca ekran gelmiyor, açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stock ROM çak ama anakart hangi modelini sipariş ettin? Eğer yanlış modeli aldıysan ekran uyumlu olmayabilir.

Sipariş ettmedim letgda aynı model ekranı kırılmış 150'ye aldım.
O kadar tabii ki de biliyorum nasıl ROM çakılır telefonu şarja takıp bataraı tak çıkar yapıp açtım ama geri kapanıyor ne yapacağım?

Sipariş ettmedim letgda aynı model ekranı kırılmış 150'ye aldım.
O kadar tabii ki de biliyorum nasıl ROM çakılır telefonu şarja takıp bataraı tak çıkar yapıp açtım ama geri kapanıyor ne yapacağım?
samsung yazısı gidip geri mi geliyor ? recovery uçmuş olabilir, modelini yaz stock rom yaz ben sana nasıl yazılımı atıcağını söylerim

Samsung yazısı gidip geri mi geliyor? Recovery uçmuş olabilir, modelini yaz stock ROM yaz ben sana nasıl yazılımı atacağını söylerim.

Telefon açtım içi fotoğraf uygulama doluydu önceki kullanandan alaman bir abla kullanmış sıfırladım şu an kurulum yapıyorum tamire göndereceğim ekranı biraz pembe şu anlık sorun yok daha ONC eyazılmı attım çok kez biliyorum nasıl attıldığını ama stock ROM yeni duyudum.

stock rom demek fabrika sürümü orjinal yazılım demek. Bunu bilmen lazım :D yoksa custom romlu bir cihaz saçma sapan pil tüketimi yada kasma yaparsa stock at kendine gelir yada kernel bulman lazım aman diyim brick etme zamanında çok android telefon kullanıp böyle yapmıştım şimdi iOS cihazlara Jailbreak kurup Tweak kuruyorum :D
Telefon açtım içi fotoğraf uygulama doluydu önceki kullanandan alaman bir abla kullanmış sıfırladım şu an kurulum yapıyorum tamire göndereceğim ekranı biraz pembe şu anlık sorun yok daha ONC eyazılmı attım çok kez biliyorum nasıl attıldığını ama stock ROM yeni duyudum.
o pembe cizgi varsa ekran soketinin altına ufacık kağıt sıkıştır o tam oturur pembe cizgi gider eğer gitmezse zorlama yeni revize ekranlara bakabilirsin.

Stock ROM demek fabrika sürümü orijinal yazılım demek. Bunu bilmen lazım :D yoksa Custom ROM'lu bir cihaz saçma sapan pil tüketimi ya da kasma yaparsa stock at kendine gelir ya da kernel bulman lazım aman deyim brick etme zamanında çok Android telefon kullanıp böyle yapmıştım şimdi iOS cihazlara Jailbreak kurup Tweak kuruyorum :D.

O pembe cizgi varsa ekran soketinin altına ufacık kağıt sıkıştır o tam oturur pembe cizgi gider eğer gitmezse zorlama yeni revize ekranlara bakabilirsin.

Dell tablet var onu brick etmeden 4.2 yüklemeye çalışıyorum o yüzden hemen bakamdım çizgi yok pembe sadece ekran ama telefon sürekli restleniyor.
ROM atmak zorunda mıyım root menüyle olur mu?

Son düzenleme:
Dell tablet var onu brick etmeden 4.2 yüklemeye çalışıyorum o yüzden hemen bakamdım çizgi yok pembe sadece ekran ama telefon sürekli restleniyor.
ROM atmak zorunda mıyım root menüyle olur mu?
o pembe çizgi yazılımsal olamaz kral, senin gidip ekran değişmen lazım büyük ihtimal kısa devre olduğu için reset atıyor bi baktır telefoncuya

O pembe çizgi yazılımsal olamaz kral, senin gidip ekran değişmen lazım büyük ihtimal kısa devre olduğu için reset atıyor bir baktır telefoncuya.

Pembe çizgi ekranla alakalı biliyorum ben reset attmasının yazılımsal bir hata olarak duydum nete ondan dedim :) hatta hafızası gömülü olan karta jel sürüp havyaile ısıtıyolarmış öyle çözülüyormuş bu yazılımsalk olarak çözümü varmış stock ROM :)

Pembe çizgi ekranla alakalı biliyorum ben reset attmasının yazılımsal bir hata olarak duydum nete ondan dedim :) hatta hafızası gömülü olan karta jel sürüp havyaile ısıtıyolarmış öyle çözülüyormuş bu yazılımsalk olarak çözümü varmış stock ROM :)
:D golay gele kanka

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı