Merhaba Arkadaşlar, NightOwl cm12.1 ile yapmış olduğu 5.1.1 sürümünü yüklemeye karar verdim. (4.1.2'den gerçekten sinir oluyordum takılmalar mevcut. Orijinal ROM'unu da yükledim bu kasılmalar devam etti.) 5.1.1'de bu kasılmaların çoğu gitti.
Telefon açılıyor uygulamaları görüyorum sorunsuz telefonu kullanabiliyorum fakat açılışta Galaxy Note N7000 yazısının altında sarı üçgen bir ünlem çıkıyor fakat telefon açılıyor. Sorunun Full wipe işleminde olduğunu düşünüyorum. Çünkü orijinal romu yüklediğimde de aynı ünlemi verdi. Full wipe yapınca gitmişti sanırım bunda da wipe işleminde hata yaptığımı düşünüyorum. Wipe data, wipe cache yaptım fakat advanced kısmında bulamadım. Ben de choose wipe options içindeki wipe dalvik cache işlemini yaptım.
Resimler aşağıda ve uyguladığım işlemlerde aşağıda bu ünlemden nasıl kurtulabilirim lütfen yardım eder misiniz?
Fazla alan kaplamasın diye işlemleri Spoiler kısmına ekledim tıklarsanız açılır.
Herhangi bir yerden N7000ZSLR1_N7000OZSLR1_BRI dosyasını (ya da farklı bir 4.1.2 resmi sürüm dosyasını) Odin ile cihazınıza download modunda yükleyin. (odin ile yükledim sorun yok)