Galaxy Pocket NEO nasıl ?

ican

Hectopat
Yer
İzmir-Torbalı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Galaxy Pocket Neo nasıl arkadaşlar iyi bir telefon mu?

Whatsap,Candy Crush , New Star Soccer ve Subway Surf yüklesem kasma yapar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GT-S5301'yi kullanıyorum gayet memnunum. Fakat ekranı küçük olduğundan dolayı Candy Crush ve New Star Soccer'i oynamakta zorluk çekebilirsiniz. Subway Surf'ü yükleyemezsiniz çünkü " Bu sürüm bu cihazla uyumlu değildir." hatasını alabilirsiniz.

Eski telefonum Galaxy Pocket Plus'tu. Ekranı 2.8 inç olduğu için Subway Surfers'i açmıyordu ama NSS'yi sorunsuz oynayıp 28. yaşa kadar oynamıştım. Whatsapp sorunsuz çalışıyor fakat ekranın küçüklüğünden yazı yazmak zorlaşıyor. Candy Crush oynanıyor ama ekranın küçüklüğünden yanlış hamleler yapabiliyorsunuz.

Telefonu bugun almıstıkç trafc racerda hafif kasma yasadımç ındırme yapıyordu ondandı belkıç sorun yasamıyorum guzel bıde normal hattımı takamadımç ufak mı takıliyor telefona bide yazılım guncellemesı uyarısı geliyorç yaparsam android surumu yukselır mi?

Öncelikle hayırlı olsun. Zenfone 4 alsan daha iyi olurdu. Küçük ekranda zorluk çekeceksin. 2,8 inç bir ekranda oyun oynayıp, internete girmek işkence olacak sana. Bu yazdıklarım seni telefondan soğutmasın. Ama şahsen 4.0 inç ekranı altında telefon alınmamalı artık. Sonuçta uygulama ve internetin zevki büyük ekranda çıkıyor. Ayrıca indirme yaparken oyun oynamak kasmaya neden olmaz. Ben her zaman arka planda oyun indirirken, oyun oynarım. Bir tık bile kasmaz.

Telefonu bugun almıstıkç trafc racerda hafif kasma yasadımç ındırme yapıyordu ondandı belkıç sorun yasamıyorum guzel bıde normal hattımı takamadımç ufak mı takıliyor telefona bide yazılım guncellemesı uyarısı geliyorç yaparsam android surumu yukselır mi?
Keşke Zenfone 4 alsaydınız. Micro SIM takılıyor olabilir. Operatör bayiilerin de kartınızı kestirebilirsiniz. Yazılım Güncellemesi geldiyse mutlaka yapmalısınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı