Custom ROM Galaxy S Duos ROM yüklemek

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G3
R7 5825U
16GB 3200Mhz
Vega8
GT-S7562 modelli telefona her ROM aynı yönemle mi kurulur? Yoksa farklı yöntemlerle mi kurulur? Her ROM'u kullanıp en iyisini deneyimlemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirm. Telefonda şu anda TWRP Recovery mevcuttur bu recovey üzerinden anlatırsanız sevinirim.

Her ROM'un belirli bir kurulumu vardır ve ROM'u yapan şahıs kurulumunun nasıl yapılacağını anlatır. Bu yüzden aynı yöntemle kurmayı denemenizi tavsiye etmem. Ama kurmak istiyorum derseniz:
1) Gerekli ROM dosyalarını yükledikten sonra Recovery'de başlatın.
2) Recovery'de Wipe (dalvik cache, data, system, cache) Sakın storage yani telefonun dahili depolama alanı olan İnternal Storage'i wipe'lamayın. Yoksa mahvolursunuz.
3) Wipe işlemini yaptıysanız İnstall kısmından yüklediğiniz dosyayı flash'layınız
4) Eğer ki yüklediğiniz rom'un yanında patch dosyası veya Gapps gibi bir dosyayı da flash'lamanız gerekiyor ise geri çıkıp tekrar İnstall'den bu sefer de Gapps veya patch dosyasını flashlayın.
5) Gereken herşeyi flashladıktan sonra Reboot System'e basıp telefonunuzu başlatın
6)İlk açılış uzun sürebilir
7) Eğer ki Root istiyorsanız Magisk'i kurunuz sakın SuperSu gibi değişik programlar kullanmayın sonra canınızı sıkarlar.

Şu an telefonum zaten rootlu değişik ROM'u attığım zaman root kalacak mıdır?

Şu an telefonum zaten rootlu değişik ROM'u attığım zaman root kalacak mıdır?
Evet yeni Rom kurarsanız daha doğrusu kurduğunuz Rom eğer önceki rom'un bir uzantısı değilse yani mesela örnek vereyim: Android 5 iken Android 6 yaparken root kalkmayabilir. Ama CM'den Resurrection Remix Rom'a geçersen bozulur. Yeniden Rootlamanız gerekir.

Dostum bence hiç karışma Odin ile orijinal yazılımını at daha verimli çalışacaktır emin ol.
#Erengore evet dogru ama en iyi ROM cyanogenmod aslında Android One yazılı mıdır bunu untuma!

Dostum bence hiç karışma Odin ile orijinal yazılımını at daha verimli çalışacaktır emin ol.
#Erengore evet dogru ama en iyi ROM cyanogenmod aslında Android One yazılı mıdır bunu untuma!

İşte orijinal ROM'un sorunu şu Android sürümü düşük. İnstadan mesaj laşamıyorum vesaire o yüzdenmin 4.4.4 olsun istiyorum.

1.si TWRP linki

2.si cyanogenmod 12.1 yani Android 5.1 yazılımı.
Android 5.1 her zaman iyidir.

Android One tabanlı olduğunu bense biliyorum. Adam TWRP kurmuş. TWRP'den yüklemesi daha mobil olucaktır. Ve Zip dosyasını Flashlamak daha rahattır. O yüzden benim Tercihim TWRP'dir. Zaten Devoloper'lar da TWRP Setup ile kurulumu anlatıyorlar.
Orijinal yazılımı atmasın neden derse Android 4 ve geri yazılımlar fazlasıyla yavaş. Orijinal yazılım onu çok kısıtlar. Custom Rom ve Kernel ile harikalar yaratabilir. Stock Rom'a gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…