Merhaba dostlar. Bu telefonu almaya karar verdim ve içindeki Exynos işlemci gayet iyi ve güzel fakat ısınıyor deniliyor çoğu yerde. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemci olanı da varmış ama nereden bulabilirim bilmiyorum.
Merhaba dostlar. Bu telefonu almaya karar verdim ve içindeki Exynos işlemci gayet iyi ve güzel fakat ısınıyor deniliyor çoğu yerde. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemci olanı da varmış ama nereden bulabilirim bilmiyorum.
S10+ sıfır olarak alınacak bir cihaz değil.Merhaba dostlar. Bu telefonu almaya karar verdim ve içindeki Exynos işlemci gayet iyi ve güzel fakat ısınıyor deniliyor çoğu yerde. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemci olanı da varmış ama nereden bulabilirim bilmiyorum.
10 bin lira kadar bütçem yok maalesef. Bahsettiğiniz telefon ile S10 Plus arasında iki kat fark var.Neden S10+ istiyorsun? S20FE Snapdragon 865 modelini al.
2. El olarak alacağım zaten. Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. Easycepte var ama oradan da almayı tercih etmiyorum.S10+ sıfır olarak alınacak bir cihaz değil.
•Facebook Marketplace
•Letgo
•Sahibinden
gibi sitelerde bulabilirsin.
10 bin lira kadar bütçem yok maalesef. Bahsettiğiniz telefon ile S10 Plus arasında iki kat fark var.
2. el olarak alacağım zaten. Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. EasyCep'te var ama oradan da almayı tercih etmiyorum.
Tam bütçen nedir ?10 bin lira kadar bütçem yok maalesef. Bahsettiğiniz telefon ile S10 Plus arasında iki kat fark var.
2. El olarak alacağım zaten. Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. Easycepte var ama oradan da almayı tercih etmiyorum.
5000. Belki biraz zorlayabilirim. Galaxy S10 Plus telefonu 5000 liraya mağazadan buldum.Tam bütçen nedir ?
5000. belki biraz zorlayabilirim. Galaxy S10 Plus telefonu 5000 liraya mağazadan buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.