Galaxy S10+ Plus vs. Galaxy S10e

4.500 TL mağazadan alacağım telefonu. S10+ Plus ise 4.950 TL.

PUBG oynamıyorum ama fark eder mi onu da bilmiyorum. S10e küçük olduğu için almak istiyordum küçük telefonlar daha hoşuma gidiyor ama emin olamadım. İçindeki Exynos işlemcinin 8nm ve AnTuTu testinde 500 bine yakın puan alması iyi bir işlemci gibi duruyordu fakat bu dediklerinizi bilmiyordum. Teşekkürler dediklerinizi göz önünde bulundurarak alacağım.

S10+ Plus'un Snapdragon işlemci seçeneği de olması lazım onu alın.

S10+ Plus'un Snapdragon işlemci seçeneği de olması lazım onu alın.
Mağazada satılmıyor yurtdışı modeli maalesef. Exynos olanı var sadece. Sanırım S10+ Plus olarak alacağım boyutunu ne kadar sevmesem de en azından şuanda kullandığım telefon ile aynı boyutta olduğu için çok sıkıntı olmaz.

Mağazada satılmıyor yurt dışı modeli maalesef. Exynos olanı var sadece. Sanırım S10+ Plus olarak alacağım boyutunu ne kadar sevmesem de en azından şu anda kullandığım telefon ile aynı boyutta olduğu için çok sıkıntı olmaz.

Hocam günlük 3 saat oyun oynamayacak iseniz telefonda emin olun S10e fazlasıyla yetiyor bazı pil ayarları da var. Hatta Ultra güç tasarrufa alınca 1.5 gün bile gidebiliyor. Oyun performansı S10+ modelinden daha iyi bu arada çözünürlük daha düşük çünkü. Ayrıca ele avuca sığmazı aşırı hoşuma gitti Xiaomi Mi 11 kalas gibi telefonmuş. S10e çok iyi boyutta iPhone 12 olan arkadaşımla karşılaştırdık benim telefonu kamera anlamında daha çok beğendi o kadar söylüyorum.

Mağazada satılmıyor yurt dışı modeli maalesef. Exynos olanı var sadece. Sanırım S10+ Plus olarak alacağım boyutunu ne kadar sevmesem de en azından şu anda kullandığım telefon ile aynı boyutta olduğu için çok sıkıntı olmaz.

Anladım o zaman Exynos işlemci olanı alın.

Anladım o zaman Exynos işlemci olanı alın.
Hocam günlük 3 saat oyun oynamayacak iseniz telefonda emin olun S10e fazlasıyla yetiyor bazı pil ayarları da var. Hatta Ultra güç tasarrufa alınca 1.5 gün bile gidebiliyor. Oyun performansı S10+ modelinden daha iyi bu arada çözünürlük daha düşük çünkü. Ayrıca ele avuca sığmazı aşırı hoşuma gitti Xiaomi Mi 11 kalas gibi telefonmuş. S10e çok iyi boyutta iPhone 12 olan arkadaşımla karşılaştırdık benim telefonu kamera anlamında daha çok beğendi o kadar söylüyorum.
Teşekkürler dostlar bu telefonda karar kıldım küçük telefon en iyisi. Şu an kullandığım telefonu da en ince detayına inerek aldım ama aslında o kadar önemli olmadığını anladım. Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

S10+ daha güçlü ve içerisindeki Exynos 9820 işlemcisi aşırı verimli, video işlemesi muazzam hatta iPhone 12 Pro Max ile kapışıyor testlerde kamera olarak. Hâlâ 3-4 yıl gideri var, senede bir bataryasını değiştirirseniz yararınıza olur, mobil veride ile düşük parlaklık da 6 saat ekran süresi alabilisiniz, Wi-Fi ile yüksek parlaklıkta 1 günü rahatlıkla çıkartabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı