Galaxy S10+'ın Snapdragon'u nereden bulunur?

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Bu telefonu almaya karar verdim ve içindeki Exynos işlemci gayet iyi ve güzel fakat ısınıyor deniliyor çoğu yerde. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemci olanı da varmış ama nereden bulabilirim bilmiyorum.

Merhaba dostlar. Bu telefonu almaya karar verdim ve içindeki Exynos işlemci gayet iyi ve güzel fakat ısınıyor deniliyor çoğu yerde. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemci olanı da varmış ama nereden bulabilirim bilmiyorum.

Isınma sorunu Exynos 990 da var. Exynos 9820 de ısınma sorunu yok. 9820'nin tek dezavantajı her Exynos işlemcide olduğu gibi verimsizlik. 855 işlemciyi sahibinden ilanlarına bakıp bulabilirsin.

Samsung Türkiye pazarına genelde Exynos işlemcili cihazları satıyor. Yurt dışı olarak ikinci el/sıfır bakarsan Snapdragon bulabilirsin tahminimce.

S10+ sıfır olarak alınacak bir cihaz değil.
•Facebook Marketplace
•Letgo
•Sahibinden
gibi sitelerde bulabilirsin.

Neden S10+ istiyorsun? S20FE Snapdragon 865 modelini al.
10 bin lira kadar bütçem yok maalesef. Bahsettiğiniz telefon ile S10 Plus arasında iki kat fark var.

S10+ sıfır olarak alınacak bir cihaz değil.
•Facebook Marketplace
•Letgo
•Sahibinden
gibi sitelerde bulabilirsin.
2. El olarak alacağım zaten. Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. Easycepte var ama oradan da almayı tercih etmiyorum.

10 bin lira kadar bütçem yok maalesef. Bahsettiğiniz telefon ile S10 Plus arasında iki kat fark var.

2. el olarak alacağım zaten. Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. EasyCep'te var ama oradan da almayı tercih etmiyorum.

Sıfır ya da 2.el almak istediğini belirtirsen ona göre yorum alırsın. EasyCep hakkında çok şikayet var uzak dur derim.

Sarı sitede bulabilirsin.

5000. belki biraz zorlayabilirim. Galaxy S10 Plus telefonu 5000 liraya mağazadan buldum.

Ben Exynos'lu olanı kullanıyorum gayet güzel
Isınma sorunu neredeyse hiç görmedim
PUBG, T3 arena gibi oyunlarda 60 FPS veriyor ama PUBG de oyun eklentileri + Game labs açmazsan veya fan koymazsan sabit FPS alamazsın.
Normal uygulamalarda sosyal medyada falan çok iyi ayrıca gelişmiş işleme modu var onu açınca oyun harici uygulamalarda performansı daha da arttırıyor
Karar senin ama Snapdragon'lu olan daha iyidir diye düşünüyorum ama Exynos'lu olan da üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı