Galaxy S10 Plus yeterli performans vermiyor

kursathan9

Decapat
Daha fazla  
5 Haziran 2022 tarihinde aldığım Samsung Galaxy S10 Plus cihazımdan aslında çok memnunum ancak cihazım yetersiz performans veriyor. Tabii ki eski bir cihaz kabul ediyorum ama arkadaşlarımda da aynı modelden var ve onların benimkine nazaran daha iyi AnTuTu'da 80000 puan civarı daha yüksek alıyorlar, oyun oynamakta zorlanıyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum.

5 Haziran 2022 tarihinde aldığım Samsung Galaxy S10 Plus cihazımdan aslında çok memnunum ancak cihazım yetersiz performans veriyor. Tabii ki eski bir cihaz kabul ediyorum ama arkadaşlarımda da aynı modelden var ve onların benimkine nazaran daha iyi AnTuTu'da 80000 puan civarı daha yüksek alıyorlar, oyun oynamakta zorlanıyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum.

Ne zaman format attın en son depolamanız ne kadar kalmış.

Yazılımınızı güncel tutun. Aşırı uygulama veya oyun varsa cihazın istikrarını sarsabilir. Bunun dışında S10 serisi günlük kullanımda halen çok yeterli bir cihaz.

AnTuTu'ya da çok güvenmeyin. Son sürümü beta aşamasında şu an için. Cihazın ısısına göre de skoru etkileyebilme hataları var. Dilerseniz ODIN üzerinden Stock ROM'u tekrar yükleyerek yani bir nevi format atarak cihazı rahatlatabilirsiniz.

Hangi oyunları oynarken sorun yaşıyorsunuz?

Hiç format atmadım hocam 70GB boş yer var.

Hocam telefon yenilenmişti yanında ttec diye bir markanın aletini gönderdiler.
Hocam keşke yapmasaydınız, ben şahsen ttec marka adaptör ve kablo önermiyorum. Cidden o kadar kalitesiz ki, modelleri dandirik. Belki bundan dolayı olabilir. O şarj aletiyle devam etmeyin, sorunlar çıkar.

Hocam keşke yapmasaydınız, ben şahsen ttec marka adaptör ve kablo önermiyorum. Cidden o kadar kalitesiz ki, modelleri dandik. Belki bundan dolayı olabilir. O şarj aletiyle devam etmeyin, sorunlar çıkar.

Hocam orijinal aletler gerçekten çok pahalı bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir adaptör ve kablo var mı?

Hocam bir de şarj aleti cızırtı çıkarıyor cihaza zarar verir mi?

Hocam orijinal aletler gerçekten çok pahalı bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir adaptör ve kablo var mı?
Evet hocam var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı