Galaxy S10'dan iPhone XR'a geçilir mi?

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 yıl kadardır Galaxy S10 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Telefonun sıkıntıları batarya, kaçak olması ve yine yazılımla alakalı bazı ufak sorunlar. Kaçak olduğundan dolayı evde hiçbir şekilde hat çekmiyor, hatta dışarıdayken bile sıkıntı yaşadığım oluyor. Bu hat çekmeme durumundan dolayı telefondan nefret ettim, iPhone X gibi modellere geçmeyi düşündüm. Bugün bir telefoncuda 7.500 TL'ye iPhone XR buldum, tek sıkıntısı ekran değişmiş olması. Telefon temiz görünüyordu ama pek bakmadım. Telefoncu S10 üzerine 4.000 TL istedi, sizce mantıklı mı?

Hocam XR cok isiniyor. Ve tavsiye etmiyorum, daha guncel bir cihaza gecme imkaniniz varsa ona geçin. XR 8 yıllık bir cihaz sonucta.

iPhone XR da sorunlu cihaz. Bütçeniz nedir?

Eşekten katıra binmiş olursun, pek bir yükseltme sayılmaz.
pek önemli değil benim için, telefonu mesajlaşmak ve fotoğraf çekmek dışında kullanmıyorum. tek sıkıntım dediğim hat çekmemesi ve batarya.

Hocam XR cok isiniyor. Ve tavsiye etmiyorum, daha guncel bir cihaza gecme imkaniniz varsa ona geçin. XR 8 yıllık bir cihaz sonucta.

Hocam bütçe bu civarlar 4-5k civarında o yüzden pek bir seçenek yok. Isınma pek önemli değil bence S10 kadar ısınacağını sanmıyorum telefonun ısınmaktan arka kapağı açılıyor sürekli.

iPhone XR da sorunlu cihaz. Bütçeniz nedir?

Ne gibi sorunları var hocam? bir de cihaz 64gb yeterli mi fotoğraflar için?

Son düzenleme:
@burakk7, en azından 128 GB olmalı. 64 GB günümüz için yeterli değil. Pil ve batarya sorunu, aşırı ısınma sorunu var diye biliyorum.

@burakk7, en azından 128 GB olmalı. 64 GB günümüz için yeterli değil. Pil ve batarya sorunu, aşırı ısınma sorunu var diye biliyorum.

Arkadaşım X kullanıyor 64 GB ile çok sıkıntı yaşamadığını söyledi, batarya sorunu için de günlük 5-6 saati çıkarıyor diye okudum birkaç yerde ama aşırı ısınmayla ilgili bir bilgim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı