- Makaleler
- 2
Elinize alıp incelediniz mi hiç?
Çünkü genelede insanlar videoda kötü ama eline alınca güzel gözüktüğünü söylüyor.
S10e her türlü önde pil dahil. Eğer sizi delik rahatsız etmeyecekse s10e tercih etmeniz daha iyi olacaktır çünkü daha iyi bir cihazı elinizle çevirmeniz için tasarımını beğenmemeniz lazım.
Evet vatanbilgisayarda baktım S10e ye ve evet yine rahatsız edici. Parasını verip alan kullanıcı mecbur alışacak çünkü.
Bir S9 kullanıcısı olarak, S10e almanızı öneririm.
Kamerası daha iyi, ki zaten ana kameraları çok benzer; geniş açı lensi artısı var ki bu geniş açı lensi de endüstri lideri.
Performans olarak daha iyi.
Batarya boyutları benzer fakat 1080p ekranı ve daha verimli çipseti sayesinde daha uzun pil ömrü verecektir.
Ekran konusu ise biraz karışık, S9'da endüstri liderlerinden biri kabul edilen (kaynak: displaymate) HDR10 WQHD+ Super Amoled bir panel bulunuyor. S10e'de ise panel olarak daha kaliteli fakat çözünürlüğü daha düşük HDR10+ FHD+ Dynamic Amoled panel bulunuyor. Eğer daha önce WQHD çözünürlüklü bir telefon kullanmadıysanız FHD+ panel de sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Fakat çözünürlükte "mikroskopla gözüküyor" denilecek kadar az bir fark yok, en azından benim için.
Ayrıca S10e fazladan bir tane daha android güncellemesi alacak.
Uzun lafın kısası, bütçeniz var ise S10e almanız en iyisi olur.Varsayılan olarak FHD+ çıkmıyor. Güç tasarrufuna alınmadığı sürece de QHD+ kalıyor, ellenmediği sürece. Ayrıca bir kere QHD+ çözünürlüğüne alışıldıktan sonra, geri FHD+'ye dönmek de zor oluyor.
S7, S7 Edge ve S8 kullandım. Bu üç modelde de kutudan 1080p çıktı telefonlar. Ayarlardan 2k ya almak gerekiyor 1 defa. Açıkçası yükseltip öyle kullanma ihtiyacı duymadım hiçbirinde.