OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2019 #41 Çentik gizleme demiyorum ben. Kamerayı ekran panelinin altına koymaktan bahsettim. Gerçek tam ekran olacak telefonlar onlar.
Çentik gizleme demiyorum ben. Kamerayı ekran panelinin altına koymaktan bahsettim. Gerçek tam ekran olacak telefonlar onlar.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #42 OtoburPirana dedi: Çentik gizleme demiyorum ben. Kamerayı ekran panelinin altına koymaktan bahsettim. Gerçek tam ekran olacak telefonlar onlar. Genişletmek için tıkla... Şu anki, pop-up çözümleri de tam ekran bir cihaz yapmak için fakat dediğiniz gibi ekran altı kamera kadar stabil değiller.
OtoburPirana dedi: Çentik gizleme demiyorum ben. Kamerayı ekran panelinin altına koymaktan bahsettim. Gerçek tam ekran olacak telefonlar onlar. Genişletmek için tıkla... Şu anki, pop-up çözümleri de tam ekran bir cihaz yapmak için fakat dediğiniz gibi ekran altı kamera kadar stabil değiller.