Galaxy S20 kutusundan ekran koruyucu ile mi çıkıyor?

• Konuyu başlatan m3t0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 11.243

m3t0

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Bugün internetten S20 aldım ve alırken aynı anda gelmeleri için ekran koruyucu alacaktım ki YouTube'da incelemelerden bir tanesinde ekran koruyucu ile geldiğini söyledi. Benim kafam karıştı ve diğer kaynaklarda net bir cevap bulamadım. Bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Tekrardan iyi günler iyi forumlar.

İnce bir plastikle geliyor olabilir ama büyük ihtimal koruyucu cam yoktur (videodaki kampanyadan almış olabilir ) izlediğim videolarda göremedim.

İnce bir plastikle geliyor olabilir ama büyük ihtimal koruyucu cam yoktur (videodaki kampanyadan almış olabilir ) izlediğim videolarda göremedim.

Sonradan alınan camlar çok düzgün olmuyor ve çirkin gözüküyor. Benim amacım çizilmelerinden koruması. Üstünden çıkarsa çok iyi olur. Ve Mediamark'taki telefonun üzerinde de hafif bir film vardı. Sanırım stok olarak çıkıyor.
Üstünde ince bir jelatinle direk telefonun üstüne yapıştırılmış bir şekilde geliyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım evet üstünden çıkıyor. Bu benim için çok iyi olur çünkü sonradan yapılanları hiç sevmiyorum.

Sanırım evet üstünden çıkıyor. Bu benim için çok iyi olur çünkü sonradan yapılanları hiç sevmiyorum.

Hocam bahsettiğim şey kırılmaz cam değil sadece çizilmesini önlemek için ince bir jelatin. Ben kendi telefonumdaki bahsettiğim jelatini de sökmedim üstüne bir de kırılmaz cam taktım. Sizde çizilmesin istiyorsanız sorun yok yukarıdaki mesajı yeni okudum.

Hocam bahsettiğim şey kırılmaz cam değil sadece çizilmesini önlemek için ince bir jelatin. Ben kendi telefonumdaki bahsettiğim jelatini de sökmedim üstüne bir de kırılmaz cam taktım. Sizde çizilmesin istiyorsanız sorun yok yukarıdaki mesajı yeni okudum.

Benim tam olarak istediğim şekilde geliyor o zaman. Çünkü kırılmaz camlar inanılmaz kalınlaştırıyor ve bazı hareketleri yaparken elinin takılmasına yol açıyor. İnce koruyucu ile çizilmelere karşı koruma daha iyi olacaktır çünkü alacağım kılıf ekranı koruyor sanırsam. Yani ekran üstü düşerse bile ekrana temas etmiyor kılıfın köşesine temas ediyor.

Benim tam olarak istediğim şekilde geliyor o zaman. Çünkü kırılmaz camlar inanılmaz kalınlaştırıyor ve bazı hareketleri yaparken elinin takılmasına yol açıyor. İnce koruyucu ile çizilmelere karşı koruma daha iyi olacaktır çünkü alacağım kılıf ekranı koruyor sanırsam. Yani ekran üstü düşerse bile ekrana temas etmiyor kılıfın köşesine temas ediyor.

Bahsettiğiniz şekilde koruyan bir kılıf alırsanız güzel olur hocam. Yalnız spigenin şöyle bir ürünü var bu daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bahsettiğiniz şekilde koruyan bir kılıf alırsanız güzel olur hocam. Yalnız spigenin şöyle bir ürünü var bu daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bu ürünü daha önce de görmüştüm ancak çok ciddi bir koruma sağlayacağını düşünmüyorum. O yüzden normal bir silikon kılıf aldım. Ancak ileride orijinal olarak satılan LED kılıf'lardan alacağım. Telefonu çizilmelerden korusun yeter aldığım silikon kılıf.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı