Onu çok zor bulursunuz. Onun yerine tanınmış markalardan bir kere alın uzun süre almayın isterseniz atarım koruyucular.Fabrikada takılan ince ve tam oturan ekran koruyucu nereden bulunur?
Farklı markaların pahalı ürünleri bile bu fabrikadaki takılan kadar iyi olmuyor, işin sırrı nedir?
Onu çok zor bulursunuz. Onun yerine tanınmış markalardan bir kere alın uzun süre almayın isterseniz atarım koruyucular.
Bildiğiniz önerdiğiniz varsa atarsanız süper olur. Bu cam olan ve kenarları siyah olan koruyucular cok kötü oluyor.
Kenarları siyah demeyediniz şıp diye atacaktım. Araştırıyorum.
bu yaşadığınız yerdeki büyük çarşı gibi yerlerde aradığınız şeyi bulursunuz büyük mağazalarda avmlerde kesin sonuca ulaşırsınız.Kenarlar siyah olunca piksel azalıyor. Nereden baksak 200 200 piksel yiyor, ve yanlardan bakınca ekran oranını azaltıyor.
![]()
Fibaks Samsung Galaxy S20 Fe Ekran Koruyucu 9h Sert Temperli Kırılmaz Cam Koruma Şeffaf - Fiyatı, Yorumları
Fibaks Samsung Galaxy S20 Fe Ekran Koruyucu 9h Sert Temperli Kırılmaz Cam Koruma Şeffaf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları bulabildim kenarları siyah olmayan.![]()
Engo Samsung Galaxy S20 Fe Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam - Fiyatı, Yorumları
Engo Samsung Galaxy S20 Fe Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu yaşadığınız yerdeki büyük çarşı gibi yerlerde aradığınız şeyi bulursunuz büyük mağazalarda AVM'lerde kesin sonuca ulaşırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.