Galaxy S21 FE gen2 vs Nothing Phone 1 vs Galaxy A36

Bütçe
14000

Merespiky

Hectopat
Daha fazla  
iPhone XS kullanıcısıydım yağmur altında telefonla konuşurken anakart kısa devre arızası verdi, yaklaşık 1.5 haftadır telefonsuzum. Çok bir bütçem yok kenarda az bir birikmişim vardı bu iki telefondan birini beğendim. Daha önce Galaxy S22 kullandım suya bile girdim hiçbir şey olmadı, iPhone ne dayanıksız cihazmış.

Satarken hangisinde minimum zararla satarım aldığım fiyattan diye düşünüyorum bir de kamera olarak Nothing çok övülüyor nedendir bilmem.

Nothing Phone 1 256 GB 13.999TL
Samsung Galaxy S21 FE 128 GB 16.199TL
Samsung Galaxy A36 128 GB 14.899TL

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone XS kullanıcısıydım yağmur altında telefonla konuşurken anakart kısa devre arızası verdi, yaklaşık 1.5 haftadır telefonsuzum. Çok bir bütçem yok kenarda az bir birikmişim vardı bu iki telefondan birini beğendim. Daha önce Galaxy S22 kullandım suya bile girdim hiçbir şey olmadı, iPhone ne dayanıksız cihazmış.

Satarken hangisinde minimum zararla satarım aldığım fiyattan diye düşünüyorum bir de kamera olarak nothing çok övülüyor nedendir bilmem.

Nothing Phone 1 256 GB 13.999TL
Samsung Galaxy S21 FE 128 GB 16.199TL
Samsung Galaxy A36 128 GB 14.899TL

Şimdi S21 FE iyi cihaz ama artık bildiğim kadarıyla Android 15 ile güncelleme desteği sona erecek ama güncelleme önemli derseniz A36 s serisi cihazlar dayanıklı ve iyi S20 FE aldı kuzenim 5 yıldır sorunsuz kullanıyor.

Bunların arasında şahsen ben S21 FE alırdım, ancak ısınma sorunu var ve nisan Mayıs gibi son büyük güncellemesini alacak.
Güncellik istiyorsanız A36 en iyisi olur ancak ben şahsen a serisini tavsiye etmiyorum.
Şimdi S21 FE iyi cihaz ama artık bildiğim kadarıyla Android 15 ile güncelleme desteği sona erecek ama güncelleme önemli derseniz A36 s serisi cihazlar dayanıklı ve iyi S20 FE aldı kuzenim 5 yıldır sorunsuz kullanıyor.
Güncelleme benim için önemli değil ancak bu telefonlara 15-16K gibi paralar verirken satacağım zaman 9-10K'lara satmak çok üzer

En iyisi S21 FE ama arkadaşların dediği durumlara (güncelleme ve pil) dikkat etmek lazım. Kamerası da fiyatına göre çok başarılı.

Hocam en mantıklı cihaz A55 bu bütçede linkini bıraktım. S21 FE Gen 2'yi 3 hafta kullandım fakat iade edip daha üst bir cihaza geçtim. Memnundum fakat biraz donma takılma farkettim çok ufak da olsa fakat ben nefret ettiğim için S22'ye geçmiştim ve şuan çok memnunum. A55 de yakın zamanda bir dostuma satın aldırttım ve o da şuan çok memnun gerek oyun, batarya ve kamera performansı olsun gerçekten başarılı bir cihaz. S21 FE de iyi, kötü değil fakat eskidi ve çok bir yazılım ömrü kalmadı, A55'in ise daha uzun bir yazılım desteği ömrü var.

Edit: S21 FE'yi Amazon'dan aldığım için 3 hafta kullanıp iade edebilmiştim, linkini bıraktığım yer ise yine Amazon ve en ucuza satan yer.

Herkes beni linç edecek ancak bence A36 daha alınası bu cihazlar arasından. konu sahibinin cihazdan beklentisini bilmiyorum, A36 genel kullanıcıya daha çok hitap ediyor ancak bulunursa A35 almak daha hoş olur çünkü A36 işlemcisi zayıf kalabilir ilerleyen süreçlerde.

Niye hocam A36 A35 ten bir tık daha iyi degilmi işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı