Galaxy S21 vs S21 FE

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Hangisini almalıyım sizce? Bütçe maksimum 10.000 TL diyelim. Başka markalar da önerebilirsiniz. Hem kamera hem işlemci önemli, oyun oynarım. @BERWAR

İki modelin işlemcileri aynı, oyun performansı olarak aynılar. Kamera tarafında da az fark var. İkinci kamerası S21 modelinin daha iyi ama ekstradan çok önemsemesem de 8K desteği mevcut.

S21 FE modelinin 1 yıl daha fazla güncelleme alacak.

Şu an daha ucuz olduğu için önerim S21.
Güncelleme benim için önemli aradaki fark çok değil dersen S21 FE tercih edebilirsin.

İki modelin işlemcileri aynı, oyun performansı olarak aynılar. Kamera tarafında da az fark var. İkinci kamerası S21 modelinin daha iyi ama ekstradan çok önemsemesem de 8K desteği mevcut.

S21 FE modelinin 1 yıl daha fazla güncelleme alacak.

Şu an daha ucuz olduğu için önerim S21.
Güncelleme benim için önemli aradaki fark çok değil dersen S21 FE tercih edebilirsin.
S21 FE'nin bataryasını çok kötülüyorlar. Ne kadar doğrudur? Testlerini izlediğimde de S21 27 DK daha geç bitiyordu, batarya kapasitesi az olduğu halde.

S21 FE kullanıcısı olarak batarya hariç genel olarak memnunum. Yeri geliyor günde 2 kere şarja takmak zorunda kalıyorum. Benim kendi kullanımımda hep mobil veri ile kullandığımda 3 saat, hep wifi ile aynı kullanımda 5-6 saat ekran süresi alıyorum ortalama olarak. Onun haricinde ekran kalitesi, performansı, kamerası filan güzel memnun kaldım diyebilirim. Şunu da belirteyim cihaz belli bir sıcaklığa ulaşınca performansı ve ekran hz oranını düşürüyor. Araçta youtube üzerinden müzik açmıştım ve ekranı açıktı. Cihazı koltuğa koymuştum ve güneşte vuruyordu. Bir süre sonra telefona baktım cayır cayır yanıyordu. Performansı ve hz yi kısmıştı. Bakalım ilerleyen yaz sıcaklarında Antalya da nasıl bir kullanım sunacak bilemiyorum. Bu durumu en son yıllar önce kullandığım Sony Xperia Z3 ile yaşamıştım.

@429065 en mantıklı modeller bunlar. Bir yerden feragat vermek zorundasın. S21 Plus var batarya olarak bunlara göre daha iyi olsa da fiyat olarak mantıksız.

Evet malum her şeyin fiyatı ortadayken şu bütçelerde bile bir yerden feragat etmek gerekiyor. Açıkçası bende bu bütçedeki Xiaomi'ya da diğer markalar yerine S21 FE tercih ettiğim için genel olarak memnunum. Ergonomik yapısı, tasarımı, hafif olması ve özellikle kamerası ile Xiaomi'den geçince çağ atlamış gibi hissettim. Zaten bütün oyunları kasmadan da oynatıyor. Tek eksiği batarya keşke o da iyi olsaydı dedirtiyor ama yapacak bir şey yok günde 2 kere şarja taktığım da oluyor. Sizin ilk önceliğiniz batarya ve oyun ise farklı modelleri de inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı