Galaxy S23 FE alınır mı?

11 bine geliyorsa alınır. Ancak indirimsizken S22 daha mantıklı.

Kameralarını karşılaştıran herhangi bir kaynak görmedim, kameralarını kıyaslarsak hangisi daha önde olur?
Henüz testler çok yok. Aynı sensörü kullanıyorlar ancak işlemci farkından dolayı biraz fark var. Bazı kaynaklar SD'un işlemesini daha çok beğeniyor ve muhtemelen haklılar. Zaten kamera dışında kasa olarak daha iyi S22. Gerek bezeller gerek genel hissiyat. 11 bine S23FE alınır ancak 20 küsür bine S22 daha mantıklı.

Bence alınır, bazı önden yapılan testlerde Exynos 2200 pek ısınmıyordu bu cihazda. Throttle grafiğini beğendim ben, şimdilik alınabilir cihazlar listemde .

Hocam çeşitli indirimler derken ne mesela?

Samsung öğrenci indirimiyle S23 yerine yanlışlıkla S23 FE aldım. Gelmesini bekliyorum, açıkçası yorumlar beni üzdü bakalım ne olacak ne gelecek. 19 bine düşmeseydi almazdım. S22 24 bin bandında şu an

@stalkerg üzülmeyin hocam. Almayın dememizin sebebi benzer özelliklere sahip daha iyi kasalı vs. ve daha uyguna S22 olmasıydı. Siz zaten uyguna almışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…