Galaxy S23 FE alınır mı?

@429065
S23FEnin ekran süresi testleri çıkmaya başladı mı, ben bulamadımda bir türlü?
8-9 saat verir mi sence, verirse A54 yerine bunun için bütçeyi arttırmaya çalışacağımda. A54'den kamera ve performans olarak gayet önde bir telefon. Lakin şuanki düz fiyattan almak mantıklı değil, o indirim yapılan kesimde değilsen bildiğin kazıklıyorlar. : )

@emrah_8 şundan başka batarya testi ya da kullanıcı yorumu bulamadım.

@429065
S23FEnin ekran süresi testleri çıkmaya başladı mı, ben bulamadımda bir türlü?
8-9 saat verir mi sence, verirse A54 yerine bunun için bütçeyi arttırmaya çalışacağımda. A54'den kamera ve performans olarak gayet önde bir telefon. Lakin şuanki düz fiyattan almak mantıklı değil, o indirim yapılan kesimde değilsen bildiğin kazıklıyorlar. : )
Teorik olarak S22+’dan daha fazla açık ekran süresi vermeli, daha verimli bir paneli var ve S23 FE’deki Exynos 2200 daha kaliteli bir 4nm bandından geçti.

Minimum 5-6 saat alırsınız.

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi S23FE tanıtıldı. Çeşitli indirimler ve telefon takası ile 11.500 liraya kadar düşüyor bu telefonun fiyatı, sizce almak mantıklı mı yoksa mart ayına kadar bekleyip yeni tanıtılan telefonlardan almak mı daha cazip? Fikirlerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım ve takaslamayı düşündüğüm cihaz Galaxy A52.

Evet, S23FE alınabilir.

Teorik olarak S22+’dan daha fazla açık ekran süresi vermeli, daha verimli bir paneli var ve S23 FE’deki Exynos 2200 daha kaliteli bir 4nm bandından geçti.

Minimum 5-6 saat alırsınız.
5-6 saat çok çok az hani, S21FE anca o kadar veriyor zaten. Bakalım netleşsin şu konu. Fiziki olarak görüntü olarak birebir A54 gibi. A54 ün kamera ve işlemci olarak iyileştirilmiş hali. Ha aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır. Batarya dediğin gibiyse benim açımdan değmez.

@emrah_8 şundan başka batarya testi ya da kullanıcı yorumu bulamadım.
4.5 saat mi demiş bu dayı. Yok mu düşüren?😄

Baştan almam dedim ama biraz daha inceleyince fikrimi deştirdim. S20 FE telefonum vardı, güncelleme desteği bitiyor, S24 beklesem S23 fiyatları bu haldeyken S24'ler kimbilir hangi fiyatlarla gelecek. Birazda bu sebeplerden dolayı almaya karar verdim. S20 FE'yi verdim, takas desteği ile birlikte 9.500 TL indirim uyguladılar ve 16.500 TL ödeyerek siyah renk olan modelini Teknosa mağazasından satın aldım. İlk aldığımda uygulamaları yüklemek, çeşitli ayarları yapmak için yaklaşık olarak 3 saat sürekli kullandım. Derece olarak ölçmedim ama biraz ısındı. Normal kullanımda, işlemci zorlanmadığında ısınma olmadı. Sıcaklık çok rahatsız edecek kadar değildi ama.onun dışında şu ana kadar bir sıkıntı göremedim. Ekran boşluğu çok rahatsız etmiyor, eski telefonumda da zaten ekran koruyucu kullanıyordum ve kenarları hep siyah olduğundan aynı görünüyordu. Soracağınız bir şey olursa cevaplarım.

Baştan almam dedim ama biraz daha inceleyince fikrimi deştirdim. S20 FE telefonum vardı, güncelleme desteği bitiyor, S24 beklesem S23 fiyatları bu haldeyken S24'ler kimbilir hangi fiyatlarla gelecek. Biraz da bu sebeplerden dolayı almaya karar verdim. S20 FE'yi verdim, takas desteği ile birlikte 9.500 TL indirim uyguladılar ve 16.500 TL ödeyerek siyah renk olan modelini Teknosa mağazasından satın aldım. İlk aldığımda uygulamaları yüklemek, çeşitli ayarları yapmak için yaklaşık olarak 3 saat sürekli kullandım. Derece olarak ölçmedim ama biraz ısındı. Normal kullanımda, işlemci zorlanmadığında ısınma olmadı. Sıcaklık çok rahatsız edecek kadar değildi ama. Onun dışında şu ana kadar bir sıkıntı göremedim. Ekran boşluğu çok rahatsız etmiyor, eski telefonumda da zaten ekran koruyucu kullanıyordum ve kenarları hep siyah olduğundan aynı görünüyordu. Soracağınız bir şey olursa cevaplarım.

Hocam aradan 1 ay geçmiş telefon hakkında genel yorumunuz olumlu yönde mi hala? Sonradan fark ettiğiniz eksileri artıları oldu mu?

Hocam aradan 1 ay geçmiş telefon hakkında genel yorumunuz olumlu yönde mi hala? Sonradan fark ettiğiniz eksileri artıları oldu mu?
1 kere S23 FE'de büyük bir pil sorunu var.
1-Koskoca telefon yapıyorsun S23 FE gibi 4500 MAH
2-Hadi bunu geçtim bataryası en problemli cihazlardan biri S23 FE
3-Bunları göze alıyorsan telefonu almamak için bir sebep yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı