Galaxy S23 FE alınır mı?

@429065 hocam S22 ve S23 FE'den hangisini önerirsiniz? S23 FE'de batarya sorunu yok diye biliyorum.

@429065 hocam S22 ve S23 FE'den hangisini önerirsiniz? S23 FE'de batarya sorunu yok diye biliyorum.
Küçük cihaz seviyorsanız S22, orta boy ise S23 FE. Termal başarım ve batarya harici aşağı yukarı aynı cihazlar. Video performansında hala Exynos 2200 çuvallıyorsa bilmiyorum ama duzeltmislerdir diye umut ediyorum.

Hocam batarya bayağı korkutuyor. Çok aradayım

Hocam batarya bayağı korkutuyor. Çok aradayım.
S23 FE bakın o zaman. Hem daha verimli bir teknoloji kullanıldı hem de benzer tüketimlere sahip iki işlemciye sahipler ama aralarında 800 mAh var. Ki 4LPP nedeniyle tüketimleri de farklı. Kaldı ki soğutmalar bile S23 FE lehine. Yükte S23 FE, daha az tüketecek demektir. S23 FE'nin daha iyi batarya sunduğu kesin.

S23 alacağım hocam bir şekilde ikna ettirdik .

O paraya git S23 al az daha katıp. Napacaksın Exynos kullanan S23 FE'yi? S23 yazdığına bakma zaten S22 serisinin işlemcisini kullanıyor, çöp olan Exynos 2200'ü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…