Galaxy S23 vs iPhone 13

Bütçe
28000
Daha fazla  
Merhaba,

Ben birkaç hafta içerisinde yeni telefon alacağım, bütçem 30 bin lira fakat bunun içerisinde kablosuz kulaklık vs. bütçesi de var. O yüzden telefon için ayırabileceğim maksimum bütçe 28 bin lira diyebilirim.

Telefondan beklentilerimi aşağıya sıralıyorum, bu beklentileri hangisi daha iyi ve daha uzun süre karşılar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Oyun oynayan birisi değilim, günlük kullanımda beni zor durumda bırakmasın ve bir günü rahat çıkarsın.
  • Çok müzik dinleyen bir insanım, bu konuda da herhangi bir eksi yaşamak istemiyorum.
  • Manzara fotoğrafları çekmeyi seviyorum, iki telefon da fotoğraf konusunda gayet iyiler fakat sosyal medyaya atarken Samsung tarafında sorunun tamamen çözülüp çözülmediğini bilmiyorum.
  • İlerleyen aylarda Watch vs. alarak ekosistem kurmayı amaçlıyorum, Apple'ın mı Samsung'un mu ekosistemi daha iyi bilmiyorum.
  • Alacağım telefon minimum 4 yıl beni götürsün istiyorum, sürekli telefon değiştiren birisi değilim.

Şimdiden okuyup vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23, Galaxy Buds ve Galaxy Watch.

Uzun vadede sıkıntı yaşarım diye korkuyorum açıkçası, anlık olarak iPhone 13'ten daha iyi bir cihaz olduğunu gördüm ve deneyimledim zaten. Bu konuda düşünceniz nedir?

İPhone'lar size daha fazla sıkıntı çıkarır yazılımsal olarak. One UI daha kullanışlı.

Uzun vadede sıkıntı yaşarım diye korkuyorum açıkçası, anlık olarak iPhone 13'ten daha iyi bir cihaz olduğunu gördüm ve deneyimledim zaten. Bu konuda düşünceniz nedir?
Hocam S23 cidden kısa ömürlük bir cihaz değil, ayrıca stabilite konusunda Android'de birinci sırada Samsung vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…