S23 fiyat performans, ayrıca 256 GB olarak iPhone 13 128 GB'dan daha ucuz.
En az 5 yıl sıfır sorunla kullanılır.
En az 5 yıl sıfır sorunla kullanılır.
Hocam pardon s22 olucaktı@RedStone18
S23 mükkemel çeker Technopat'ın 13 lemi ne karşılaştırdığında S23 çok iyi çekmişti güvenin S23 alın. Hem bazı uygulamalar IOS'da yok.
10 bin lira olup da iPhone 14’ün kamerasının olduğu Android telefon hangisi merak ettim.S23> iPhone iphonun 14'un kamerası 10000 TL telefonda var.
Hocam 5 yıl samsung j7 kullanan var.
1-2 hafta boyunca cihazin pil icin optimize olacak, su an kullanimini ogreniyor, bu konu hakkinda bildirim gelmistir zaten. Eger 2 hafta icerisinde 7-8 saat ekran suresi almaya baslamassan o zaman baktir.Konuyu hortlatmak gibi oluyor ama yaklaşık 3-4 gün önce S23 aldım dostlar. Şu anlık performansından memnunum fakat pili bir tık sıkıntı gibi geldi millet 6-7 saat ekran süresi alırken ben 4-5 saat anca alıyorum. Müsait bir günde Samsung'a götürüp baktıracağım verilere.
Şu anda kalan pil süresini tahmin etmeye başladı daha bu sabah fakat yine de 1-2 hafta süre gerekir mi bu sabah tahmin etti de.1-2 hafta boyunca cihazin pil icin optimize olacak, su an kullanimini ogreniyor, bu konu hakkinda bildirim gelmistir zaten. Eger 2 hafta icerisinde 7-8 saat ekran suresi almaya baslamassan o zaman baktir.
Merhaba,
Ben birkaç hafta içerisinde yeni telefon alacağım, bütçem 30 bin lira fakat bunun içerisinde kablosuz kulaklık vs. bütçesi de var. O yüzden telefon için ayırabileceğim maksimum bütçe 28 bin lira diyebilirim.
Telefondan beklentilerimi aşağıya sıralıyorum, bu beklentileri hangisi daha iyi ve daha uzun süre karşılar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Oyun oynayan birisi değilim, günlük kullanımda beni zor durumda bırakmasın ve bir günü rahat çıkarsın.
- Çok müzik dinleyen bir insanım, bu konuda da herhangi bir eksi yaşamak istemiyorum.
- Manzara fotoğrafları çekmeyi seviyorum, iki telefon da fotoğraf konusunda gayet iyiler fakat sosyal medyaya atarken Samsung tarafında sorunun tamamen çözülüp çözülmediğini bilmiyorum.
- İlerleyen aylarda Watch vs. alarak ekosistem kurmayı amaçlıyorum, Apple'ın mı Samsung'un mu ekosistemi daha iyi bilmiyorum.
- Alacağım telefon minimum 4 yıl beni götürsün istiyorum, sürekli telefon değiştiren birisi değilim.
Şimdiden okuyup vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba,
Ben birkaç hafta içerisinde yeni telefon alacağım, bütçem 30 bin lira fakat bunun içerisinde kablosuz kulaklık vs. bütçesi de var. O yüzden telefon için ayırabileceğim maksimum bütçe 28 bin lira diyebilirim.
Telefondan beklentilerimi aşağıya sıralıyorum, bu beklentileri hangisi daha iyi ve daha uzun süre karşılar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Oyun oynayan birisi değilim, günlük kullanımda beni zor durumda bırakmasın ve bir günü rahat çıkarsın.
- Çok müzik dinleyen bir insanım, bu konuda da herhangi bir eksi yaşamak istemiyorum.
- Manzara fotoğrafları çekmeyi seviyorum, iki telefon da fotoğraf konusunda gayet iyiler fakat sosyal medyaya atarken Samsung tarafında sorunun tamamen çözülüp çözülmediğini bilmiyorum.
- İlerleyen aylarda Watch vs. alarak ekosistem kurmayı amaçlıyorum, Apple'ın mı Samsung'un mu ekosistemi daha iyi bilmiyorum.
- Alacağım telefon minimum 4 yıl beni götürsün istiyorum, sürekli telefon değiştiren birisi değilim.
Şimdiden okuyup vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.