Merhaba,
Ben birkaç hafta içerisinde yeni telefon alacağım, bütçem 30 bin lira fakat bunun içerisinde kablosuz kulaklık vs. bütçesi de var. O yüzden telefon için ayırabileceğim maksimum bütçe 28 bin lira diyebilirim.
Telefondan beklentilerimi aşağıya sıralıyorum, bu beklentileri hangisi daha iyi ve daha uzun süre karşılar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- Oyun oynayan birisi değilim, günlük kullanımda beni zor durumda bırakmasın ve bir günü rahat çıkarsın.
- Çok müzik dinleyen bir insanım, bu konuda da herhangi bir eksi yaşamak istemiyorum.
- Manzara fotoğrafları çekmeyi seviyorum, iki telefon da fotoğraf konusunda gayet iyiler fakat sosyal medyaya atarken Samsung tarafında sorunun tamamen çözülüp çözülmediğini bilmiyorum.
- İlerleyen aylarda Watch vs. alarak ekosistem kurmayı amaçlıyorum, Apple'ın mı Samsung'un mu ekosistemi daha iyi bilmiyorum.
- Alacağım telefon minimum 4 yıl beni götürsün istiyorum, sürekli telefon değiştiren birisi değilim.
Şimdiden okuyup vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Stabilite, uzun kullanım, kaliteli ekosistem, sosyal medya avantajı(özellikle video),
İkinci el değeri,
iPhone13.
F/P, orta kalite bir ekosistem,
Sosyal medyada fotoğraf kalitesi dusmemesi,
Video sorunu hala mevcut,
S23.
Gecen bende buna benzer bir konu açtım ama her ne kadar S23 daha mantıklı dursa da,
Özellikle fiyat/performans olarak.
Kalbim yine iPhone13'ten yana.
Bundaki sebepte.
S23 çıkalı kac zaman oldu,
Hala kamerasındaki sorunları çözemediler güncelleme ile ki.
Mağazada bizzat S23'ü inceledim.
Kamerasindaki kaliteye laf yok.
iPhone 12ye baktım bir de
Anlayamadığım bir şekilde IP12'nin kamerası bile daha hoş geldi göze.
Ama bütçeniz de kısıtlıysa
S23 alsanız pişman etmez diye düşünüyorum.