IOS 17 ile telefonlarda neler neler çıktı. Sadece hayalet ekrandan dolayı Samsung'a laf etmeniz bu konuda ne kadar bilgisiz olduğunuzu gösteriyor zaten.
One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.
Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.
Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (Bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
Şöyle kısaca bir baktım konuyla ilgili bu makaleyi bulabildim. Samsung Android 14'te burn-in engellemek için gerekli olan görüntü kaydırmayı kaldırmış bazı kullanıcılarda burn-in olmuş. Makalede ayrıca bu olayın ekranı yüksek parlaklıkta sabit görüntüyle bıraktığınızda olduğunu söylüyor. Your Samsung phone's screen may never forgive you for downloading Android 14 early
Yanığa neden benzediğini bu sorunu yaşayan teşhir ürünlerine baktığınızda anlarsınız. Ekran pespembe olmuştur. Tıpkı güneşte çok kalmış beyaz tenli bir birey gibi.