Galaxy S23'ünüzü sakın One UI 6'ya Güncellemeyin!

One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.

Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.

Hayalet ekran derken anlayamadım bir diğer anlayamadığım şeyler ise bildirimler nasıl ekranda yanıklar oluşturabiliyor.

One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.

Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (Bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
A72 telefonda aylardir ONE UI 5.1 ile instagram yapisti gitmiyor. Kusur bende mi anlamadim.

Hayalet ekran derken anlayamadım bir diğer anlayamadığım şeyler ise bildirimler nasıl ekranda yanıklar oluşturabiliyor.

Şöyle; bildirim geldi, geri kayboldu. Fakat bildirim şeklinde bir iz kalıyor.

1701189432846.png

OLED ekranlarda oldukça meşhurdur ve buna benzerler. Tabii S23'te bu kadar kötü değil. Sanırsam S8 ve Note 8 serisinde inanılmaz kötüydü bu durum.

Şöyle bildirim geldi geri kayboldu fakat bildirim şeklinde bir iz kalıyor.

Bende gerçek yanık zannettim fiziki olarak.😂

Eki Görüntüle 2034242

OLED ekranlarda oldukça meşhurdur ve buna benzerler. Tabii S23'te bu kadar kötü değil. Sanırsam S8 ve Note 8 serisinde inanılmaz kötüydü bu durum.

Hocam bu sorunu biliyorum eniştemin kullandığı bir cihaz sürekli bu şekildeydi ben fiziki bir hata var zannetmiştim meğerse yazılımsal bir hataymış.

A54 kullanıyorum, bahsedilen piksellerin çakışması olayını yaşamadım(Super AMOLED'de bu teknoloji var mı bilmiyorum).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı