Galaxy S24+ 256 GB alan olarak 4-5 sene götürür mü?

Ali8908

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galaxy S24+ alacağım ama maalesef sadece 256 GB 4-5 sene götürmesini istediğim bir telefon için yeterli mi? Ya da mecburen Xiaomi 13T Pro 512 GB alacağım.

Arkadaşlar Galaxy S24+ alacağım ama maalesef sadece 256 GB 4-5 sene götürmesini istediğim bir telefon için yeterli mi? Ya da mecburen Xiaomi 13T Pro 512 GB alacağım.
Yıllardır 128GB telefonlar kullandım. Hepsi de alan olarak yetti. Yetmezse de Google Fotoğraflardan alan alabilirsiniz oldukça cüzi miktarlara sırf depolama alanı için S24+ gibi bir cihazdan vazgeçmeye değmez

3 senedir 64 GB+50GB ICloud'um ancak yetmiyor artık. Ama bence 256 GB gayet yeterli.

Bu tamamen size bağlı. Örneğin ben, telefonun kendi kapladığı alan dahil toplam 32GB yer kullanmışım. Muhtemelen maksimum 40GB'ı görür bu değer. Siz 256GB'ın yetmeyeceğini düşünüyorsanız, başka modellere yönelebilirsiniz.

256GB iPhone kullanıcısı olarak aşırı aşırı yeteceğine eminim. Fotoğrafları genelde ProRAW modunda çekmeme rağmen hafıza sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…