Galaxy S24+ 256 GB alan olarak 4-5 sene götürür mü?

Arkadaşlar Galaxy S24+ alacağım ama maalesef sadece 256 GB 4-5 sene götürmesini istediğim bir telefon için yeterli mi? Ya da mecburen Xiaomi 13T Pro 512 GB alacağım.

5 yillik S10 Plus'umu bu yil gömdüm batarya ve isinma haric asla üzmedi. Batarya ve isinma sorunuda zaten Exynos'dan sebepti azıcık sabredin Snapdragon alin. Exynos ilk yillar sorun cikarmiyor ama sonradan şarj olurken bile ısınmaya başlıyor.

Amiral gemisi aldıktan sonra dedigim haric gerisini dert etmeyin.

Hınca hınç doldurmama rağmen hala boş alan mevcut 😄

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241207_221249_Settings.jpg
    Screenshot_20241207_221249_Settings.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20241207_221241_Settings.jpg
    Screenshot_20241207_221241_Settings.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 34
3 aydır S24+ 256 kullanıyorum. 256 mb çok rahat götürür. İşlemci çok güçlü, yağ gibi akıyor. Son güncelleme ile ısınma hiç olmuyor bile..7 yıl android ve güvenlik güncelleme garantisi ile rakipsiz telefon.. Alacaksan şarj adaptörü için Spigen'in 45W GAN özellikli örgü kablolu model ürününü al. Samsung'un orijinal kablosu süper hızlı şarj 2.0'ı desteklemiyor.
Pili ne kadar gidiyor acaba?

Hınca hınç doldurmama rağmen hala boş alan mevcut 😄
Ne oyun varsa yüklemişsiniz sanırım yine dolduramamışsınız yeterli bence de 256 GB.

Pili ne kadar gidiyor acaba?

Ne oyun varsa yüklemişsiniz sanırım yine dolduramamışsınız yeterli bence de 256 GB.

Rahat 5 sene sonra da yeterli gelir bu 16 GB değil hemen 32 moda olsun. Şarj olarak da AOD Mobile Veri Wi-Fi Bluetooth konum Quick Share falan ne varsa açık , ekran 3120x1440 120 Hz açık şekilde 6 7 saat arası uygulama içi kullanım sunuyor açık ekran değil uygulamalarda geçirilen süre yanlış anlaşılmasın.Düzenli bir şarj grafiğim olmadığından ekran görüntüsü paylaşamıyorum.

Rahat 5 sene sonra da yeterli gelir bu 16 GB değil hemen 32 moda olsun. Şarj olarak da AOD Mobile Veri Wi-Fi Bluetooth konum Quick Share falan ne varsa açık , ekran 3120x1440 120 Hz açık şekilde 6 7 saat arası uygulama içi kullanım sunuyor açık ekran değil uygulamalarda geçirilen süre yanlış anlaşılmasın.Düzenli bir şarj grafiğim olmadığından ekran görüntüsü paylaşamıyorum.
Bendeki S24+'ı alalı 6 gün oluyor açık ekran süresi max 5.5-6 arası bir sıkıntı var sanırım anlayamadım. FHD+, 120Hz, düşük performans profili, mobil veri max 1 saat açık ve NFS, konum, senkronizasyon, AOD kapalı.

Bendeki S24+'ı alalı 6 gün oluyor açık ekran süresi Max 5.5-6 arası bir sıkıntı var sanırım anlayamadım. FHD+, 120Hz, düşük performans profili, mobil veri Max 1 saat açık ve NFS, konum, senkronizasyon, AOD kapalı.

Daha 6 gün olmuş zamanla oturur her telefonda öyle olur zaten klasik lafları söylememe gerek yok herhalde ilk birkaç hafta cihaz kullanımını algılıyor falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı