Galaxy S24+ 256 GB alan olarak 4-5 sene götürür mü?

Samsung j7'nin bile hala akıcı kullanıldığı günümüz teknolojisinde amiral gemisi bir telefonun 4-5 sene götüremeyeceğini mi düşünüyorsun?

Samsung j7'nin bile hala akıcı kullanıldığı günümüz teknolojisinde amiral gemisi bir telefonun 4-5 sene götüremeyeceğini mi düşünüyorsun?

İşlemciye karşı ön yargı çok o yüzden söyledim zamanla yavaşlıyor deniyor ne kadar doğru bilemem bende S25 bekliyorum Snapdragon olursa alacağım.

Bende yakında S24+ alacağım cok övdüler her konuda depolama konusunda ise yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Google Fotoğraflar falan da var zaten.

Temiz kullanırsanız çok rahat 5 sene götürür. Sağlam bırakırsanız da satıp üst modellere geçilebilir.

Google Drive'dan 100 GB alan alınabilir aylık 9 lira çok uygun bence.

5 sene götürür. Yok beni 7-8 sene götürsün dersen al bir tane Xiaomi 14t Pro. Bootloader kilidini de aççarsın. Birkaç sene sonra güncelleme almazsa XDA topluluğundan geliştirilmiş Android sürümlerinden birini yüklersin hayatına devam edersin. Tabii bu da bir seçenek ama Samsung iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…