Galaxy S24 Ultra 4K 120 FPS Video Destekleyebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Samsung Galaxy S24 serisinin yakında duyurulması beklenirken söylentiler şirketin lansman zaman çizelgesini öne çektiği yönünde. Lansman öncesinde, güvenilir kaynaklardan Ice Universe, Samsung tarafından Galaxy S24 Ultra için 4K 120 FPS video kaydının test edildiğini doğruladı. Samsung kamera alanında ön planda olsa da şirketin mevcut amiral gemisi, donanım teknik olarak bu özelliği desteklese de 4K 120 […]

Devamı: Galaxy S24 Ultra 4K 120 FPS Video Destekleyebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Depolama olarak 2 TB falan olmalı o zaman seçeneklerde, 10 saniyelik video 1 gb falan olur bence.

8 gen 3 4K 120 FPS video kaydı destekliyor. S24 Ultra'nın desteklemesini bekliyorum ben de.

Samsung bu teknolojiyi yeni yeni kullanacak gibi duruyor. 2021 yılında OnePlus 9 Pro Snapdragon 888 ile 4K 120 FPS çekim yapabiliyordu zaten.

Samsung bu teknolojiyi yeni yeni kullanacak gibi duruyor. 2021 yılında OnePlus 9 Pro Snapdragon 888 ile 4K 120 FPS çekim yapabiliyordu zaten.

Evet öyleymiş ben de şaşırdım. Ama o dönemde bu işlemciyi kullanan neredeyse hiçbir marka bunu kullanmadı. Muhtemelen ısınma sorunları ve aşırı güç tüketme markaları soğuttu.

Evet öyleymiş ben de şaşırdım. Ama o dönemde bu işlemciyi kullanan neredeyse hiçbir marka bunu kullanmadı. Muhtemelen ısınma sorunları ve aşırı güç tüketme markaları soğuttu.

Samsung S21 serisinde bu işlemciyi kullandı ama yine de 4K 120 FPS özelliği yoktu. Snapdragon 888 verimlilik açısından bayağı geride olduğu için çok sevilmiyor orası doğru.

Samsung S21 serisinde bu işlemciyi kullandı ama yine de 4K 120 FPS özelliği yoktu. Snapdragon 888 verimlilik açısından bayağı geride olduğu için çok sevilmiyor orası doğru.

Bunu kullanmadı derken 4K 120FPS kayıt özelliğini kullanmadı demek istemiştim. Yoksa 888 yaygın bir işlemci her Snapdragon işlemci gibi. Haklısınız.

Goz boyama degil, 4K yavas cekim olarak goruyoruz o ozelligi biz. Asil goz boyama 8K video, 4K civari bir goruntuden cikariyorlar 8K'yi ki ne anladim ben ondan.

Goz boyama degil, 4K yavas cekim olarak goruyoruz o ozelligi biz. Asil goz boyama 8K video, 4K civari bir goruntuden cikariyorlar 8K'yi ki ne anladim ben ondan.
S23 1080p 120 fps çekim yapıyor zaten ama kullandın mı derseniz hiç kullanmadım? Instagram'a paylaşsam 30 FPS olacak. Youtube atsam 60 olacak gerçek 120 FPS anca yanımda ki insana izletebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…