Galaxy S24 Ultra 4K 120 FPS Video Destekleyebilir

S23 1080p 120 fps çekim yapıyor zaten ama kullandın mı derseniz hiç kullanmadım? Instagram'a paylaşsam 30 FPS olacak. Youtube atsam 60 olacak gerçek 120 FPS anca yanımda ki insana izletebilirim.
Tekrar oku bakalim ne yazmisim oraya, gordun mu yavas cekim yaziyor. 24 kare ustu filmografiyi bozuyor zaten, dedigine bakilirsa 24 ustu de gereksiz ama isler oyle islemiyor.

Android nedendir Micro SD kartı kaldırdı anlamak çok güç!

Android'i Android yapan geliştirmelere açık olması!

Bu cihazı al ve 2tb micro sd kart tak v90 mükemmel! fakat kaldırdılar anlamsız!

4K 120 FPS çekmesinin yanı sıra 60 FPS çekimde bütün sensörler etkileşim hâlinde olabilecekmiş, kısacası lensler arası geçiş yapılabilecek.

20240102_121627.jpeg

(Bu sızıntıları paylaştığı için @Forum Clerk 'e teşekkürler.)

4K 120 FPS çekim OnePlus 9 Pro'da da vardı fakat SoC'un decoding desteği dahi yoktu, yapılan bu sıçrama beraberinde berbat dinamik aralığa ve özellikle berbat beyaz dengesine sebep oluyordu. Şimdi %100 hazır biçimde sunmaları daha iyi olmuş.

Tamam da ne gerek var. Apple telefonlarına böyle göz boyama özellikler koymuyor mesela, ne kadar gerekliyse o kadar veriyor. Samsung maşallah yok 100X Zoom, yok 4K 120 kare video. Hadi bakalım çek 4K 120 kare videoyu hafızan yeterse.

Apple'da biraz göz boyasın yıl olmuş 2023 daha yeni USB 3.2 teknolojisine geçiyor, oda en pahalı modellerde sadece.
Apple daha Samsung'un en giriş seviyesinin giriş seviyesi sınıfındaki kamera Zoom miktarını kullanıyor Samsung'un 100X Zoom'unu bir deneyin bakalım nasıl çekiyor kamera parkiston hastasının elinde bile kamera titremez.

Bence Samsung'un bir an önce yapması gereken önemli özelliklerden safir kamera camı.
Kamera lens camında gözle görülmeyen kılcal çizikler oluşuyor bu da kameranın ölmesine sebep oluyor.

Apple safir kullandığı için ilk günkü gibi çekiyor.

Apple'da biraz göz boyasın yıl olmuş 2023 daha yeni USB 3.2 teknolojisine geçiyor, oda en pahalı modellerde sadece.
Apple daha Samsung'un en giriş seviyesinin giriş seviyesi sınıfındaki kamera Zoom miktarını kullanıyor Samsung'un 100X Zoom'unu bir deneyin bakalım nasıl çekiyor kamera parkiston hastasının elinde bile kamera titremez.
Hahah siz Samsung’culara 100x zoomunuzla mutluluklar. Biz de müthiş stabil ve tasarım bütünlüğüne sahip premium işletim sistemi ve cihazlarımızla teknolojinin keyfini sürüyoruz. Gereksiz özelliklerde gözümüz yok. 100x zoomum yok diye pek bir şey kaybetmiyorum ama Android kullanmıyorum diye çok şey kazanıyorum.

Hahah siz Samsung’culara 100x zoomunuzla mutluluklar. Biz de müthiş stabil ve tasarım bütünlüğüne sahip premium işletim sistemi ve cihazlarımızla teknolojinin keyfini sürüyoruz. Gereksiz özelliklerde gözümüz yok. 100x zoomum yok diye pek bir şey kaybetmiyorum ama Android kullanmıyorum diye çok şey kazanıyorum.
100x zoom önemli değil, bu 10x telephotoyu blitzlememek adına yapılmış bir şey ve kamerayla haşır neşir olan birisi 10x telephotonun faydasını iliklerine kadar hisseder. ''Müthiş stabil'' işletim sisteminizle sizlere iyi keyifler, zira ben 2 sürümden birisi sorunlu çıktığı için güncelleme yapmamaya karar verdim. Ayrıca bu Apple neymiş ya, milletin öznel düşüncesi falan da kalmamış, en premium tasarım da iOS'daymış.

IMG_4460.jpeg

2013'te yaşamıyoruz, telefonların arka kapağında leğen plastiği kullanıldığı, arabirimlerin şişip 6 ayda frame drop yediği dönemlerde değiliz. Şu kalıplaşmış safsatalardan kurtulun artık, iOS neyse One UI'da, Pixel UI'da o, adaptor kitli ekosistem elverişliliği dışında bir fark yok.

100x zoom önemli değil, bu 10x telephotoyu blitzlememek adına yapılmış bir şey ve kamerayla haşır neşir olan birisi 10x telephotonun faydasını iliklerine kadar hisseder. ''Müthiş stabil'' işletim sisteminizle sizlere iyi keyifler, zira ben 2 sürümden birisi sorunlu çıktığı için güncelleme yapmamaya karar verdim. Ayrıca bu Apple neymiş ya, milletin öznel düşüncesi falan da kalmamış, en premium tasarım da iOS'daymış.

Eki Görüntüle 2072657

2013'te yaşamıyoruz, telefonların arka kapağında leğen plastiği kullanıldığı, arabirimlerin şişip 6 ayda frame drop yediği dönemlerde değiliz. Şu kalıplaşmış safsatalardan kurtulun artık, iOS neyse One UI'da, Pixel UI'da o, adaptor kitli ekosistem elverişliliği dışında bir fark yok.
2BAA9CA6-E189-4E50-BF29-C9D9DCC136DF.jpeg

Ya dostum aradaki Premium Look farkına bakar mısın? Bu ikisi nasıl aynı kefeye konabilir ya? Apple tasarım bütünlüğü açısından bir efsanedir. Bir de Android’e bakıyorum, aşure gibi. Her renk, her ton var. Şu anime arkaplanını koymasa da öyle. Karmakarışık gözüküyor arayüz. Her uygulama ayrı telden çalıyor. AppStore’dan indirilen her uygulama ise sanki Apple tarafından tasarlanmışçasına arayüzle müthiş bütünlük içinde. Göze çok hoş geliyor. Dikkat dağıtıcı hiçbir şey yok. Kullanım kolaylığı hat safhada. Minimalizm budur. Less is more.

Eki Görüntüle 2072659

Ya dostum aradaki Premium Look farkına bakar mısın? Bu ikisi nasıl aynı kefeye konabilir ya? Apple tasarım bütünlüğü açısından bir efsanedir. Bir de Android’e bakıyorum, aşure gibi. Her renk, her ton var. Şu anime arkaplanını koymasa da öyle. Karmakarışık gözüküyor arayüz. Her uygulama ayrı telden çalıyor. AppStore’dan indirilen her uygulama ise sanki Apple tarafından tasarlanmışçasına arayüzle müthiş bütünlük içinde. Göze çok hoş geliyor.
Nesnel kanıtlar sun artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı