İsmim iOS 9 değil iOS 92.6.
Evet iPhone tasarımları benziyor çünkü olabilecek en iyi durumda şu anda. Ne yapsın Apple katlanan telefon faciasına mı bulaşsın hahahher şey çok güzel ve bu güzel tasarım devam ediyor. Apple'ın kendini kanıtlama amacı yok.
Ha bu arada Apple günün birinde katlanan telefon yaparsa onun da en iyisini yapar. Apple deneysel takılmayı sevmez. Geç yapar ama en iyisini yaptığından emin olduktan sonra piyasaya sunar.
Apple ürünleri narin bir hanımefendi gibidir. Nazik yaklaşmalısın. Eğmeyeceksin, bükmeyeceksin. Ahenkle belinden kavrayıp nadide bir mücevher gibi sarıp sarmalayacaksın.Sizin olabilecek en iyi olan tasarım dediğiniz titanyum çerçeve kullanılmasına rağmen en ufak bükme eyleminde tık diye arkası çatlıyor bence de en iyi tasarımcılar bir araya gelip 256 GB telefonu 70 bine satıyorlar ve yıllar önce çıkan Asphalt 9'da kasıyor, Asphalt 19 çıkınca mühendisler geç olsun güç olmasın diye iOS 92.6'da Asphalt 9'zu optimize ederler oynarsınız.
İşletim sisteminin stabil olma veya olmama durumunun her şirkette olabileceğini bu sene gördük. Bu sene IOS 17'de iyi çıkış yapmadı One UI 6'da iyi çıkış yapmadı.Hahah siz Samsung’culara 100x zoomunuzla mutluluklar. Biz de müthiş stabil ve tasarım bütünlüğüne sahip premium işletim sistemi ve cihazlarımızla teknolojinin keyfini sürüyoruz. Gereksiz özelliklerde gözümüz yok. 100x zoomum yok diye pek bir şey kaybetmiyorum ama Android kullanmıyorum diye çok şey kazanıyorum.
Iphone 15 Pro'nun Resident Evil 4 performansı gösteriyor ki biraz erken yapılmış, deneysel sayılabilecek bir iş var ortada. Ha ben gidip çok iyi performans vermiyor diye gereksiz demedim veya aşağılamadım. Aksine yeni ve iyi bir şeyler deniyorlar diye takdir ettim.Apple deneysel takılmayı sevmez. Geç yapar ama en iyisini yaptığından emin olduktan sonra piyasaya sunar.
Hafif ve güçlü bir metal diye anılan titanyum kullanılıyorken narin bir hanımefendi gibi olması pek mantıklı bir şey değil.Apple ürünleri narin bir hanımefendi gibidir. Nazik yaklaşmalısın. Eğmeyeceksin, bükmeyeceksin. Ahenkle belinden kavrayıp nadide bir mücevher gibi sarıp sarmalayacaksın.
Forun aleminde, profiline büyük İ ile iPhone 15 Pro Max kullanıcısı yazan kişiden sonra gördüğüm en büyük Apple fanboyusunuz, korkunç bir fanlığınız var.Apple ürünleri narin bir hanımefendi gibidir. Nazik yaklaşmalısın. Eğmeyeceksin, bükmeyeceksin. Ahenkle belinden kavrayıp nadide bir mücevher gibi sarıp sarmalayacaksın.
Ön kamera ise bulaşık süngeri gibi bu arada tabi OIS ise var ile yok arası.Samsung bu teknolojiyi yeni yeni kullanacak gibi duruyor. 2021 yılında OnePlus 9 Pro Snapdragon 888 ile 4K 120 FPS çekim yapabiliyordu zaten.
Ben 4K 120 Hz olarak ekranımın desteklediği maksimum tazeleme hızı ile paralel videolar izlemek isterdim. Her şeyin sosyal medyaya atılmasına gerek yok, buluta atıp her sene Recap olarak özet izleyen birisiyim. Yine de elzem değil ancak günümüzde hiçbir şey elzem değil. Yine de olması, olmamasından daha iyi.Tamam da ne gerek var. Apple telefonlarına böyle göz boyama özellikler koymuyor mesela, ne kadar gerekliyse o kadar veriyor. Samsung maşallah yok 100x zoom, yok 4k 120 kare video. Hadi bakalım çek 4k 120 kare videoyu hafızan yeterse.
Ön kamera ise bulaşık süngeri gibi bu arada tabii OIS ise var ile yok arası.
Allah'ım gene Türko Samsung - Android kapıştırıyor. Şu forumda en son ne zaman adamakıllı bir şeyler öğrendiğim teknoloji tartışmasına denk geldim vallahi hatırlamıyorum. Abi kasmayın sakin olun bıktırdınız cidden. Hater ya da Fanboy adama zaten konuşarak bir şey anlatamazsınız. Gördüğünüz zaman he deyin geçin.
#Stopphonewars kişilerinden birisisin galiba. Technopat'taki kişilerin çoğu neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyor zaten o yüzden bayağıdır bu forumu kullanmıyorum.Allah'ım gene Türko Samsung - Android kapıştırıyor. Şu forumda en son ne zaman adam akıllı bir şeyler öğrendiğim teknoloji tartışmasına denk geldim vallahi hatırlamıyorum. Abi kasmayın sakin olun bıktırdınız cidden. Hater ya da Fanboy adama zaten konuşarak bir şey anlatamazsınız. Gördüğünüz zaman he deyin geçin.
Nesnel ve öznel kelimelerinin anlamını bilmediğiniz açık ve net ortada, bu kelimelerin anlamını bilmeyen biri maalesef kendi düşünceleri dışındaki herkesin düşüncesini reddeder. Bu arkadaşa desek ki; Apple'ın iyi ve kötü olduğu yerler var Samsung'un iyi ve kötü olduğu yerler var bunu da kabul etmeyecektir. Boşuna yormayın bazı insanların düşüncesi aynı İphone tasarımı gibidir "neredeyse" değişmez...Fotoğraf ortada.
Nesnel ve öznel kelimelerinin anlamını gayet iyi biliyorum. Bu yüzden fotoğraf ortada dedim zaten. Fotoğraf öznel yorum istemiyor. Her şey apaçık ortada, “nesnel” şekilde. Üzerimde uygulamaya çalıştığın Ad Hominem bir işe yaramaz çünkü senin gibilere karşı dirençliyim.Nesnel ve öznel kelimelerinin anlamını bilmediğiniz açık ve net ortada, bu kelimelerin anlamını bilmeyen biri maalesef kendi düşünceleri dışındaki herkesin düşüncesini reddeder. Bu arkadaşa desek ki; Apple'ın iyi ve kötü olduğu yerler var Samsung'un iyi ve kötü olduğu yerler var bunu da kabul etmeyecektir. Boşuna yormayın bazı insanların düşüncesi aynı İphone tasarımı gibidir "neredeyse" değişmez...
Not: Sondaki sözü arkadaş Apple savunduğu için dedim Samsung olsa ona göre söylerdim. İnsanlar ihtiyaçlarına göre cihaz alırlar bu yüzden de farklı markalar ve cihazlar var. Tek bir cihaz her ihtiyacı göremez...
İstiyorlar ki Apple katlanan telefon yapsın, ekranın ortasından menteşe izi geçsin, telefonun kalınlığı ikiye katlansın.Gene gelmis konu 10 yildir ayni tasarima. Bir sey calisiyorsa ellenmez arkadaslar hele o sey rakiplerinden daha iyi calisiyorsa hic ellenmez.
Gurur duyarım. Kalitenin yanındayım.yazan kişiden sonra gördüğüm en büyük Apple fanboyusunuz
Bir kez daha nesnel ve öznel kelimelerinin anlamını bilmediğinizi kanıtladığınız için size teşekkür ederim ben olsam inandıramazdım... Neyse seninle daha devam etmeyeceğim gerek yok çünkü, benim için bir anlam veya bir değer* ifade eden bir varlık değilsin. Sana cevap vermeyi tercih ettim çünkü belki enerjisini boşa harcayan diğer insanları uyarabilirim diye. Sana iyi ve huzurlu günler dilerim...Nesnel ve öznel kelimelerinin anlamını gayet iyi biliyorum. Bu yüzden fotoğraf ortada dedim zaten. Fotoğraf öznel yorum istemiyor. Her şey apaçık ortada, “nesnel” şekilde. Üzerimde uygulamaya çalıştığın Ad Hominem bir işe yaramaz çünkü senin gibilere karşı dirençliyim.